سیاستمداران
سیاستمداران
اقتصادنیوز: «وندی شرمن» در کتاب «ترس یعنی شکست؛ درسهایی درباره شجاعت، قدرت و سرسختی» نوشته است: روسیه نمیخواست سازوکار برگشت مجدد تحریمهای شورای امنیت در خارج از شورا رقم بخورد و امکان استفاده از «حق وتو» را از دست بدهد.
معاون اول رئیسجمهور از بازنگری کلی در شیوه تأمین کالاهای اساسی خبر داد و با بیان اینکه مقابله با گران فروشی و احتکار ضروری است، گفت: تأمین کالاهای اساسی در اولویت قرار دارد.
حسام الدین آشنا مشاور پیشین حسن روحانی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: زمانی بود که ریال هایمان هم شیر داشت و هم خط؛ از وقتی ارز را ترجیح داده اند، نه از شیرمان یالی مانده و نه از خطمان نشانی!
اقتصادنیوز: معاون اول رئیسجمهور گفت: تأمین کالاهای اساسی و ذخایر راهبردی کشور در اولویت دولت قرار دارد. برای تحقق این هدف باید تخصیص ارز بهموقع انجام شود تا روند واردات کالاهای اساسی تسهیل شود.
تظاهراتکنندگان در نزدیکی اقامتگاه رسمی نتانیاهو در قدس اشغالی لاستیکها را به آتش کشیده و شعارهایی علیه کابینه وی سر دادند.
دولت با پرداخت وام اشتغال در مدل واسطهگری نهادهای حمایتی نظیر سازمان بهزیستی و کمیته امداد، علاوه بر هدایت اعتبارات بانکی به سمت تولید برق خورشیدی، ناترازی انرژی کشور را نیز رفع خواهد کرد.
اقتصادنیوز: الشرع ضمن قدردانی از استقبال گرم رئیسجمهور روسیه، گفت: ما میکوشیم چهره سوریه جدید را در سراسر جهان معرفی کنیم و روسیه از جمله کشورهایی است که با آن روابط تاریخی و خوبی داریم.
معاون اول رئیسجمهور از بازنگری کلی در شیوه تأمین کالاهای اساسی خبر داد و با بیان اینکه مقابله با گران فروشی و احتکار ضروری است، تأکید کرد: تأمین کالاهای اساسی در اولویت قرار دارد.
طرح پایلوت تزریق آب کمشور در مخزن بنگستان میدان اهواز بهطور رسمی افتتاح و عملیاتی شد.
وزرای امور خارجه ایران و میانمار در حاشیه نوزدهمین نشست میان دوره ای وزرای خارجه جنبش عدم تعهد در کامپالا دیدار و گفتگو کردند.
در حالیکه اتحادیه اروپا در حال بررسی بسته جدیدی از تحریمها علیه روسیه برای افزایش فشار بر کرملین و تن دادن ولادیمیر پوتین به آتشبس در اوکراین است، بانک اتریشی رایفایزن به یکی از عوامل بحثبرانگیز در این روند تبدیل شده است.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: با اجرای سامانههای نوین قضایی، مدت زمان شناسایی و توقیف اموال از بیش از 400 روز به کمتر از چهار دقیقه کاهش یافته است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو،، هفتاد وهفتمین شماره ماهنامه فرهنگی هنری «سرو» با عنوان «مردِ پیدا و پنهان» از سوی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس منتشر شد. نشریه سرو از بخشهای مختلفی تحت عنوان «گفتمان»، «پرسمان»، «راویان»، «دیدهبان»، «یادمان» و «راهیان» تشکیل شده که هر بخش شامل موضوعات متنوعی است. در این شماره از ماهنامه «سرو» سرمقالهای به قلم مهدی امیریان با تیتر «چه بودها...
رئیسجمهور نسبت به خطرات قطببندیهای کاذب و اختلافات داخلی هشدار داد و بر ضرورت تحکیم همبستگی و وفاق به جای تخریب و سیاهنمایی به عنوان وظیفهای همگانی تاکید کرد.
روزنامه کیهان در گزارشی درباره اجلاس شرم الشیخ و عدم حضور ایران نوشت: در این نشست یا سیرک سیاسی، حاضرین به جای عکس دستهجمعی به صورت نوبتی با ترامپ به عنوان (قهرمان) عکس گرفتند و پس از ارضای نفس سیاسی رئیسجمهور آمریکا، اجازه عکس دستهجمعی صادر شد.