سیاستمداران
سیاستمداران
بنیامین نتانیاهو در اظهاراتی کمسابقه مدعی شد که اسرائیل نقش مستقیمی در مذاکرات و تصمیمگیریهای آمریکا درباره برنامه هستهای ایران دارد. تحلیلگران معتقدند این نفوذ گسترده باعث پیچیدگی وضعیت در خاورمیانه شده و ادامه دیپلماسی پنهان با آمریکا ضروری است.
عباس عراقچی، وزیر امورخارجه کشورمان، در حاشیه مراسم تجلیل از حسین کلانی، پیشکسوت فوتبال، از پیگیری وضعیت صدور ویزای نمایندگان ایران برای شرکت در مراسم قرعهکشی جام جهانی 2026 در آمریکا خبر داد.
هزینه عمره دانشجویی سال 1405 با افزایشی 20 میلیونی نسبت به سال گذشته به 65 میلیون تومان رسید
اقتصادنیوز: وزیر امور خارجه خبر از پیگیری موضوع عدم صدور روادید برای هیئت 9 نفره فوتبال ایران جهت حضور در قرعه کشی جام جهانی 2026 داد.
وزیر امور خارجه خبر از پیگیری موضوع عدم صدور روادید برای هیئت 9 نفره فوتبال ایران جهت حضور در قرعه کشی جام جهانی 2026 داد.
وزیر امورخارجه غیرمستقیم برای استقلالیها کریخواند.
ترامپ در مراسم سالگرد نیروی دریایی آمریکا با ادعاهای نظامی ظاهر شد، اما تحلیلها آن را تلاشی نمادین برای پنهانکردن چالشهای واقعی واشنگتن میدانند.
کری خوانی عباس عراقچی در یک مراسم با واکنش هواداران استقلال در فضای مجازی همراه شد.
وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به پول پاشی رژیم صهیونیستی در فضای مجازی تاکید کرد: ما به کسی پول نمیدهیم که در شبکههای اجتماعی دروغ بگوید.
وزیر امور خارجه خبر از پیگیری موضوع عدم صدور روادید برای هیئت 9 نفره فوتبال ایران جهت حضور در قرعه کشی جام جهانی 2026 داد.
اقتصادنیوز: وزیر امورخارجه در مراسم گرامیداشت حسین کلانی حاضر شد.
دستیار رهبر انقلاب گفت: رسانه ملی می تواند با ایجاد امید مبتنی بر واقعیت و ساخت و پرداختی هنرمندانه جوانان را به این باور رساند که ایران کشور ساختن ها و استفاده از ظرفیت ها است.
وزیر خارجه ایران گفت: در حال پیگیری صدور روادید برای نمایندگان ایران برای حضور در مراسم قرعهکشی جام جهانی هستیم.
وزیر امور خارجه خبر از پیگیری موضوع عدم صدور روادید برای هیئت 9 نفره فوتبال ایران جهت حضور در قرعه کشی جام جهانی 2026 داد.
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در مراسم بزرگداشت حسین کلانی پیشکسوت تیم ملی و پرسپولیس حضور پیدا کرد.
اقتصادنیوز: ایران روز 11 مهرماه 1404 اعتراض خود را به رأی صادره به نفع شرکت اماراتی «کرسنت» ثبت کرده است.