یک‌شنبه 14 اردیبهشت 1404
وب‌گاه عصر ایران

ورزشکاران ایرانی در کاپ جهانی اسکیت فرانسه به چهار مدال رنگارنگ دست پیدا کردند.

خبرگزاری دانشجو

سخنگوی وزارت امور خارجه در پی وقوع سیل در کره جنوبی و کشته شدن جمعی از مردم این کشور، با دولت و ملت کره ابراز همدردی کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وحیدی گفت: بسیاری از کودکان و زباله گرد‌ها روزانه بیش از یک میلیون درآمد دارند و عملا این مسئله یک تجارت و بیزینس است.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در پی هتک حرمت مجدد قرآن مجید در سوئد، «توبیاس بیلستروم» وزیر خارجه این کشور امروز (جمعه) 30 تیرماه با حسین امیرعبداللهیان تلفنی گفتگو کرد. دیروز (پنجشنبه) 29 تیر ماه و برای دومین بار ظرف چند هفته اخیر «سلوان مومیکا» شهروند عراقی سوئدی با حمایت پلیس سوئد اقدام به اهانت به قرآن کریم کرد. اقدامی هتاکانه که واکنش کشور‌های مسلمان را به همراه داشت. کشور‌های...

وب‌گاه عصر ایران

امام جمعه مشهد: بیچاره مصدق گمان می‌کرد این قدرت فقط منحصر در مردم است و دین سهمی در آن ندارد

خبرگزاری تسنیم

جمعی از دانشجویان در اعتراض به اهانت دوباره به قران در کشور سوئد مقابل سفارت این کشور در تهران تجمع کردند.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایرنا نوشت: حجت الاسلام موسوی فرد اظهارکرد: دشمن با برنامه و با استفاده از مسیرهای آسان، بی‌حجابی را رواج می‌دهد لذا بی‌تفاوتی به این موضوع بسیار خطرناک است.

وب‌گاه عصر ایران

اهانت به مقدسات، با هر بهانه ای، نفرت انگیز و محکوم است. ناباورانه، باز هم در پایتخت کشور سوئد، شاهد هتک حرمت قرآن کریم و باور میلیونها مسلمان و میلیاردها انسان در سرتاسر جهان بودیم.

وب‌گاه مشرق نیوز

جمعی از معترضین به صدور مجوز از سوی مقامات سوئد برای اقدام موهن و تحریک آمیز جسارت به قرآن کریم در مقابل سفارت این کشور تجمع کردند.

خبرگزاری اکو نیوز

وب‌گاه خبر آنلاین

جماران نوشت: سید حسن خمینی، با حضور در منزل مرحوم آیت الله شیخ حسن صانعی، عضو فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، درگذشت وی را به فرزندان و خانواده ایشان تسلیت گفت.

خبرگزاری دانشجو

حجت‌الاسلام حسن صانعی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در 89 سالگی درگذشت.

خبرگزاری مهر

رئیس جمهور در پیامی درگذشت آیت الله حسن صانعی را تسلیت گفت و تصریح کرد: آیت الله صانعی که از برجسته‌ترین شاگردان حضرت امام راحل و فقیه و عالمی شجاع بودند.

وب‌گاه الف

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در واکنش به اقدام آمریکا در جلوگیری از میزبان ایران برای اجلاس سازمان بین‌المللی دریانوردی گفت: سوءاستفاده سیاسی آمریکا از نهادهای فنی سازمان ملل هیچ حدی ندارد.

وب‌گاه عصر ایران

رحیمی: ما در حقوق کودک اتباع و غیراتباع نداریم و باورهای دینی واسلامی ما تفکیکی بین اتباع و غیر اتباع قائل نیست.