سیاوش چراغیپور جایگزین امیر غفارمنش در «ایرج، زهره، منوچهر» شد

در ادامه اجراهای کنسرتنمایش «ایرج، زهره، منوچهر» سیاوش چراغیپور به جمع بازیگران این نمایش پیوست و جایگزین امیر غفارمنش شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کنسرتنمایش «ایرج، زهره، منوچهر» به تهیه کنندگی مسعود والا و کارگردانی مهرداد آبجار و نویسندگی علی پالیزدار از آبان 1403 به صحنه رفته است و با پشت سر گذاشتن 200 اجرا و حضور بیش از 60 هزار مخاطب توانست به فروش 20 میلیارد تومانی برسد. در ادامه اجراهای این پروژه، سیاوش چراغیپور به جمع بازیگران این نمایش پیوست و جایگزین امیر غفارمنش شده است.
این کنسرتنمایش همراه با موسیقی بندری که گروه موسیقی آوای موج اجرای آن را به عهده دارد هر شب در پردیس تئاتر شهرزاد به صحنه میرود.
در خلاصه داستان «ایرج، زهره، منوچهر» آمده است: بعد شیرین، بعد فرهاد، بعد آه توی سینه، مرد شاعر به سرش زد که همین آخر عمرش، بسراید شعر فاخر دور از آز و خنجر و کینه.
59243
کد خبر 2098032