سیتی به 2 امتیازی آرسنال رسید / چلسی از مدعیان دور شد
تیم فوتبال منچسترسیتی با پیروزی برابر ساندرلند با قرار گرفتن در رده دوم به 2 امتیازی آرسنال صدرنشین رسید.
باشگاه خبرنگاران جوان - هفته پانزدهم لیگ برتر انگلیس با برگزاری 5 دیدار همزمان از ساعت 18:30 امشب پیگیری شد.
با توجه به شکست آرسنال برابر استونویلا، سایر مدعیان مانند منچسترسیتی و چلسی این فرصت را داشتند که با برد مقابل حریفانشان به صدر نزدیکتر از قبل شوند.
منچسترسیتی که به نظر میرسد از بحران عبور کرده، امشب با نتیجه 3 بر صفر ساندرلند را از پیشرو برداشت تا با 31 امتیاز در رده دوم جدول قرار بگیرد و فاصلهاش را با آرسنال صدرنشین و 33 امتیازی به 2 امتیاز کاهش دهد. روبن دیاز در دقیقه 31، یوشکو گواردیول در دقیقه 35 و فیل فودن در دقیقه 65 برای سیتی در این دیدار گلزنی کردند.
برخلاف سیتی، اما چلسی از فرصت شکست آرسنال برای نزدیک شدن به صدر استفاده نکرد و با تساوی صفر - صفر برابر بورنموث متوقف شد. چلسی با این تساوی، 25 امتیازی شد و در جایگاه چهارم و پشت سر استونویلای 30 امتیازی و رده سومی قرار گرفت.
در سایر دیدارها، تاتنهام با 2 گل برابر برنتفورد به پیروزی رسید، نیوکاسل 2 بر یک مقابل برنلی پیروز شد و اورتون نیز سه بر صفر ناتینگهام فارست را شکست داد.
در ادامه بازیهای هفته پانزدهم لیگ جزیره، از ساعت 21 امشب لیدز میزبان لیورپول است.