سیستم گرمایش 98 درصد از مدارس خراسان شمالی استاندارد است

بجنورد - ایرنا - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان شمالی گفت: اکنون سیستم گرمایش در 98 درصد از کلاسهای درس این استان استاندارد است و استانداردسازی مابقی در دست پیگیری است.
امین فلاح روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: استاندارد سازی سیستم گرمایشی در هزار و 57 مدرسه با چهار هزار و 898 کلاس درس در این دولت انجام شده است که در این زمینه بیش از 300 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی با اشاره به حذف تمام بخاری های نفتی از مدارس سطح استان در سال 97 گفت: با حرکت جهادی، بخاری های نفتی از 345 مدرسه با هزار و 378 کلاس درس برچیده شد.
مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس خراسان شمالی افزود: امسال هم برای حذف بخاری های گازی از مدارس سطح استان اقدام شد و در آن، سیستم گرمایش هزار و 278 کلاس درس در 282 مدرسه استاندارد شد.
وی خاطرنشان کرد: برچیدن بخاری های گازی از مدارس، در سطح کشور در دست پیگیری است اما خراسان شمالی که در سال 97 بخاری های نفتی را از مدارس برچیده بود، امسال و زودتر از سایر استان ها حذف بخاری های گازی را محقق کرده است.
فلاح اظهار داشت: اکنون دیگر دغدغه بخاری نفتی و بخاری گاز غیراستاندارد نداریم، بخاری هرمتیک هوشمند جایگزین بخاری های غیراستاندارد شده است تنها، استاندارد سازی سیستم گرمایش در چند مدرسه بزرگ که قابلیت اجرا با این بخاری ها را ندارد باقی مانده است.
وی با بیان اینکه تمام این مدارس در شهر بجنورد است گفت: امسال قرار است سیستم گرمایش در 10 مدرسه انجام شود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان شمالی با بیان اینکه حذف مدارس سنگی هم در خراسان شمالی، زودتر از سایر استان های کشور محقق شده است گفت: جمع آوری مدارس سنگی در سطح کشور، در افق سال 1400 برنامه ریزی شده بود اما در این استان، در اقدام جهادی 17 مدرسه با 38 کلاس درس مقاوم، جایگزین 17 مدرسه با 67 مدرسه سنگی شد و در این زمینه، 140 میلیارد ریال هزینه شد.
بر اساس این گزارش، در خراسان شمالی 150 مدرسه با 800 کلاس درس تخریبی است و 686 مدرسه با سه هزار و 684 کلاس درس نیازمند مقاوم سازی است.
700 فضای آموزشی استان با 2 هزار و 923 کلاس درس مستحکم است، که بر این اساس 39 درصد مدارس خراسان شمالی مستحکم، 50 درصد از این فضاها نیازمند مقاوم سازی و 11 درصد هم همچنان تخریبی است.
در استان 863 هزار نفری خراسان شمالی 180 هزار دانش آموز در بیش از 2 هزار باب مدرسه تحصیل میکنند.
*س_برچسبها_س*