سیلاب
سیلاب
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستانوبلوچستان از خسارت بیش از 21 هزار میلیارد ریال سیلاب در 15 شهرستان این استان خبر داد.
مهدی مهرور بر ضرورت هماهنگی کامل دستگاه های امدادی و خدمات رسان، نیروی انتظامی و نیروهای مردمی در جهت مقابله با هرگونه حوادث احتمالی تاکید کرد.
ویدئوهای منتشرشده از خیابانهای آبگرفته گوانگدونگ امدادگرانی را نشان میدهند که با استفاده از قایق در تلاش برای امدادرسانی هستند.
اقتصادنیوز: معاون هماهنگ کننده فراجا گفت: در سایه لطف خداوند متعال و با استفاده از تجهیزات پیشرفته، امنیت در مرزهای ایران اسلامی حاکم است.
سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجیرنگ، از وقوع رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در نواحی مستعد گردوخاک و ریزش تگرگ و کاهش نسبی دما در امروز و فردا خبر داد.
سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی برای 17 استان از جمله تهران از آبگرفتگی معابر، سیلاب، طغیان رودخانهها، صاعقه، تگرگ و خسارت به کشاورزان خبر داد.
اقتصادنیوز: سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی برای 17 استان از جمله تهران از آبگرفتگی معابر، سیلاب، طغیان رودخانهها، صاعقه، تگرگ و خسارت به کشاورزان خبر داد.
هواشناسی برای 17 استان کشور هشدار نارنجی صادر کرد.
سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار شدید باران، کاهش دما و احتمال وقوع سیلاب هشدار داد.
سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار شدید باران، کاهش دما و احتمال وقوع سیلاب هشدار داد.
سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی برای 17 استان از جمله تهران از آبگرفتگی معابر، سیلاب، طغیان رودخانهها، صاعقه، تگرگ و خسارت به کشاورزان خبر داد.
اقتصادنیوز: رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آمادهباش این سازمان در پی صدور هشدار سطح نارنجی و پیشبینی بارش شدید در مناطقی از 28 استان خبر داد.
پس از جست و جوی طولانی پیکر دو نفر غرق شده در سیلاب دو شهرستان دشیاری و بمپور در جنوب استان سیستان و بلوچستان پیدا شد.
اقتصادنیوز: پس از جست و جوی طولانی پیکر دو نفر غرق شده در سیلاب دو شهرستان دشیاری و بمپور در جنوب استان سیستان و بلوچستان پیدا شد.
وزیر نیرو با اشاره به این که خوشبختانه در هفتهای که گذشت با پیشبینی و جهتگیری صحیح و سریع در مدیریت بحران از بروز خسارات جبران ناپذیر سیل در جنوب کشور جلوگیری شد، گفت: با توجه به پیشبینی بارشهای شدید در برخی مناطق کشور طی هفته جاری تمهیدات لازم جهت جلوگیری از بروز خسارات سیل مورد توجه جدی قرار گیرد.