سیلاب
سیلاب
زاهدان - ایرنا - معاون ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: بروز بارندگی شدید و جاری شدن روان آب علاوه بر بسته شدن 42 راه روستایی محدوده رودخانه کاجو قصرقند محورهای فرعی و روستایی مهرستان - ایرانشهر، اسپکه - فنوج و پشامگ - مورتان را نیز بست.
سرپرست فرمانداری قصرقند گفت: با این سیلاب ارتباط 38 تا 41 روستای بالادست و پایین دست رودخانه کاجو به مرکز شهرستان قطع شده است.
سرپرست فرمانداری قصرقند گفت: با این سیلاب ارتباط 38 تا 41 روستای بالادست و پایین دست رودخانه کاجو به مرکز شهرستان قطع شده است.
اقتصادنیوز: بر اثر فعالیت سامانه مونسون در جنوب استان و طغیان رودخانه کاجو راه ارتباطی 33 روستای حوزه کاجو با جمعیت بیش از 6 هزار نفر برای چندمین بار بسته شده و فقط امدادهوایی امکانپذیر است.
چابهار - ایرنا - سرپرست فرمانداری قصرقند در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: بارندگی و طغیان رودخانه علاوهبر بستن مسیر قصرقند - تلنگ - کاجو راه ارتباطی بیش از 38 روستا در محدوده حاشیه رودخانه کاجو، پایین دست دهستان حمیری ساربوک و محدوده عزیز آباد تا کلمت و بگ و هزارهای تا محدوده سد زیردان و دپ و سارتاپ را نیز قطع کرده است.
زاهدان - ایرنا - باران ناشی از سامانه مونسون موجب جاری شدن سیلاب در رودخانه ایرندگان از توابع خاش سیستان و بلوچستان شد.
ساری - ایرنا - هواشناسی مازندران با انتشار 2 اخطاریه جداگانه نسبت به احتمال وقوع سیلاب محلی و طوفانی شدن دریا طی فردا تا پنج روز آینده هشدار داد.
ایسنا نوشت: سازمان هواشناسی نسبت به رگبار و رعد و برق و احتمال آبگرفتگی معابر در 15 استان و وزش باد شدید وخیزش گرد و خاک در 12 استان هشدار داد.
سازمان هواشناسی نسبت به رگبار و رعد و برق و احتمال آبگرفتگی معابر در 15 استان هشدار داد.
سازمان هواشناسی نسبت به رگبار و رعد و برق و احتمال آبگرفتگی معابر در 15 استان و وزش باد شدید وخیزش گرد و خاک در 12 استان هشدار داد.
مشهد رئیس ایستگاه شماره 23 آتش نشانی مشهد گفت: پیکر جوان غرق شده در استخر کشاورزی حومه مشهد توسط غواصان آتش نشانی کشف شد.
سازمان هواشناسی در خصوص رگبار و رعد و برق و احتمال آبگرفتگی معابر در 15 استان کشور هشدار داد.
سازمان هواشناسی نسبت به رگبار و رعد و برق و احتمال آبگرفتگی معابر در 15 استان هشدار داد.
کارشناس هواشناسی گیلان از کاهش چهار تا هشت درجهای دمای استان از امروز (شنبه) تا روز دوشنبه هفته جاری خبر داد.
ایرنا نوشت: رییس پلیس راه البرز با اشاره به پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر فعالیت محلی و نقطه ای در ارتفاعات و جاده های کوهستانی وزش باد شدید، رگبار و رعد و برق از مسافران خواست حاشیه جاده کرج - چالوس توقف نکنند.