یک‌شنبه 21 بهمن 1403

سیلاب

سیلاب

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران گفت: تا دقایقی پیش مجموعاً 11 نفر از زیر سیلاب خارج شدند.

خبرگزاری مهر

باغملک - بخشدار صیدون باغملک گفت: سامانه بارشی در بخش صیدون شهرستان باغملک، راه ارتباطی 20 روستا را قطع کرد.

خبرگزاری مهر

شیراز - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: بارندگی و سیلاب 82 هزار و 600 میلیون ریال به محصولات صیفی، گلخانه ها و سایر زیر بخش های کشاورزی و دام و طیور در این شهرستان خسارت وارد کرد.

وب‌گاه 55 آنلاین

متاسفانه سه جوان بدون توجه وارد مسیر مسدود شده، شده‌اند و گرفتار سیلاب شدند که یک نفر آنها جان خود را از دست داد و دو نفر دیگر مصدوم شدند.

خبرگزاری دانا

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی از بارش باران در استان تهران و پایتخت از ساعاتی دیگر خبر داد.

وب‌گاه عصر ایران

385 نقطه از کشور، 20 استان، 111 شهرستان و 29 جاده اصلی متاثر از سیلاب است.

خبرگزاری ایرنا

تهران _ ایرنا _رئیس جمعیت هلال‌احمر هشدار داد: موضوع سیل مانند زلزله نیست و از قبل به مردم هشدار داده می‌شود، بنابرین انتظار می‌رود تا مردم بیشتر هوشیار باشند و به هشدارها توجه کنند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: به دنبال دو پدیده هم‌رفتی از سمت استان‌های زنجان، قزوین و مرکزی در حال حرکت به سمت تهران، احتمال بارش حداکثر ده میلی متری در پایتخت و به ویژه نقاط جنوبی این شهر طی سه ساعت آتی متصور است.

وب‌گاه 55 آنلاین

جانباختن 53 نفر و مفقود شدن 16 نفر در سیلاب‌های اخیر تا این ساعت

خبرگزاری خبرنگاران جوان

رییس جمعیت هلال احمر گفت: در فیروزکوه و دماوند هنوز خدمات امداد و نجات ادامه دارد. ح

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: کاخ سعدآباد به دلیل احتمال خروشان شدن رودخانه دربند در روزهای 8 و 9 مردادماه تعطیل شد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد به دلیل احتمال وقوع سیلاب، 2 روز تعطیل است.

وب‌گاه عصر ایران

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان از مردم درخواست کرد که حتی الامکان از سفرهای غیر ضرور اجتناب کنند و اگر مجبور به سفر بودند، شب را برای مسافرت انتخاب نکنند.

خبرگزاری مهر

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از کشف اجساد 11 نفر در دومین روز حادثه سیل امامزاده داوود (ع) خبر داد.

خبرگزاری مهر

کولیوند گفت: بیشترین میزان خسارت سیلاب های روزهای گذشته در استان تهران به وقوع پیوست.

وب‌گاه عصر ایران

سامانه بارشی موسوم به مونسونی از روز گذشته وارد چهارمحال و بختیاری شده است، این سامانه بارشی در لحظات اولیه ورود به استان موجب آبگرفتگی معابر در شهر شهرکرد و بسیاری از نقاط استان شد، پس از تشدید فعالیت این سامانه بارشی در شهرستان بن شاهد وقوع سیلاب در روستای بارده بودیم که متاسفانه سیلاب خسارات مالی فراوانی را به اهالی این روستا وارد کرده است.