سیلاب
سیلاب
سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر و نسبت به آبگرفتگی معابر، سیلاب ناگهانی، احتمال برخورد صاعقه و ریزش تگرگ در برخی استان 11 استان هشدار داد.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه به آقایان سیف و جهانگیری هشدار ارزی داده بودم اما آنها نگران پایگاه رأیشان بودند گفت: هیچ نوشتهای ضامن توافق نیست بلکه مهمترین اصل هر توافق و قانون اساسی لوله توپ است اگر قدرت نظامی و بازدارندگی داشته باشید امپریالیزم سراغتان نمیآید.
با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر کاهش نسبی دما و بارش پراکنده در این مناطق انتظار میرود و دریای خزر مواج خواهد شد.
اصفهان - مدیر بخش زلزله شناسی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با بیان اینکه اصفهان پرخطرترین شهر ایران به لحاظ فرونشست است، گفت: شدت این پدیده جای کتمان و درنگ ندارد و باید فوری اقدام شود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک، رگبار و رعد و برق در برخی استانها خبر داد.
سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر و نسبت به آبگرفتگی معابر، سیلاب ناگهانی، احتمال برخورد صاعقه و ریزش تگرگ در برخی استان 11 استان هشدار داد.
رشت - ایرنا - فرمانداری رضوانشهر گفت: براثر طغیان رودخانه ها و جاری شدن سیل در این شهرستان، علاوه بر تخریب 20 هکتار شالیزار، 38 سردهنه کشاورزی هم بین 30 الی 70 درصد آسیب دیدند.
مهدی صابری گفت: مردم آذربایجان غربی از عصر فردا شاهد رگبار متناوب باران، رعد و برق و وزش باد گاهی شدید و گرد و خاک خواهند بود.
یکی از مطالبات مردم روستای پسوچ، آسفالت و ایمن سازی ورودی این روستا و راه دسترسی به مزرعه شان است که متاسفانه علی رغم وعده های همیشگی مسئولان، همچنان بی نتیجه مانده و مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است.
همدان - ایرنا - معاون تلفیق و امور تنظیمگری شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: به منظور بهره برداری هر چه سریعتر از سد خرمرود تویسرکان، اعتبارات عمرانی اجرای این طرح به 400 میلیارد تومان افزایش یافت.
زنگ هشدار کم آبی در کشور سالهاست به صدا درآمده، روندی که بارها مسئولان و نمایندگان مجلس در ادوار مختلف از آن با عنوان ابرچالش یاد کردهاند.
یک مقام مسئول در شرکت مدیریت منابع آب ایران از شناسایی هفت هزار و 400 مورد سازه تقاطعی غیراصولی در محدوده شهرها و روستاهای کشور که فاقد آبگذری سیلاب هستند، خبر داد.
تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر توسعه نظامهای فنی، بهره برداری و دیسپاچینگ برقآبی شرکت مدیریت منابع آب ایران از شناسایی هفت هزار و 400 مورد سازه تقاطعی غیراصولی در محدوده شهرها و روستاهای کشور که فاقد آبگذری سیلاب هستند، خبر داد.
مشهد کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: از ساعات بعدازظهر انتظار میرود بارشها مجددا از نواحی شمالی استان آغاز شود.
گنبدکاووس - ایرنا - استان گلستان بویژه نواحی شرقی آن درحوزه زیرساختهای مواصلاتی (جادهای و ریلی) دچار برخی عقب ماندگیهای تاریخی است و جبران آن نیازمند برنامهریزی اصولی است که در سفر استانی دولت برای حل این مشکل اساسی تدابیری اندیشیده شده است.
شواهدی از تاثیرات گرمایش جهانی بر آب و هوای شدید برای دهه ها افزایش یافته است، اما تنها در حال حاضر می تواند به واضح ترین پرسش ها پاسخ داد، اینکه یک رویداد خاص تا چه حد ناشی از تغییرات آب و هوایی است؟