سیل زدگان
سیل زدگان
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی به وضعیت سیل زدگان منطقه الموت قزوین شد.
موکبهای اربعینی که در حال آمادگی حضور در اربعین حسینی هستند، همزمان با عیدغدیر دوباره فعال شدند و علاوه بر راهاندازی ایستگاه صلواتی و جشن غدیر، اقدام به تأمین جهیزیه برای نوعروسها کردند.
شرکت ارک روز چهارشنبه تصویری را در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ویبو منتشر کرد و از کمک 50 میلیون یوانی خود به سیلزدگان استان هنان خبر داد.
وزیر راه و شهرسازی در پیامی درگذشت علیرضا تابش، رییس فقید بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.
وزیر راه و شهرسازی در پیامی درگذشت علیرضا تابش، رییس فقید بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.
وزیر راه و شهرسازی در پیامی درگذشت علیرضا تابش، رئیس فقید بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.
همتی با وعده 2 هفتهای به استاندار کهگیلویه و بویراحمد از راهاندازی پایگاه امداد هوایی هلال احمر در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
خوزستان امروز تشنه است و یک ایران آماده کمک به این استان شده است؛ مانند دو سال قبل که از پرآبی و سیلاب نیاز به کمک داشت و مردم برای کمک به سیلزدگان خوزستان با سر شتافتند.
شبکه «یورونیوز» درباره وضعیت آلمان و بلژیک بعد از سیل ویرانگر و مرگبار اخیر گزارش داد، شمار تلفات در این دو کشور غرب اروپا به 202 نفر افزایش یافت.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، تازهترین خبرها درباره سیل در اروپا از ادامه افزایش تلفات و اقدام دولت آلمان در تصویب بسته کمکی 400 میلیون یورویی حکایت دارد. یورونیوز روز چهارشنبه (امروز) گزارشی درباره شدیدترین سیل بیش از 200 سال اخیر در آلمان منتشر کرد؛ سیلی که در نتیجه بارش شدید باران به وقوع پیوست و در بلژیک و مناطقی از فرانسه هم تلفات و خرابیهای زیادی بر جا گذاشته است. اولین...
مسئولان ایالتهای سیل زده در آلمان نسبت به احتمال شیوع کرونا در این ایالتها ابراز نگرانی کردهاند.
رضا فلاح گفت: خطر جاری شدن سیلاب در مسیل ها همچنان وجود دارد، به مردم هشدار می دهیم تا خروج کامل سامانه از استان به هشدارهایی که از طریق دستگاه های مختلف داده می شود، توجه کنند.
مدیرکل امور بین الملل مجلس با مردم سیل زده در کشورهای آلمان، بلژیک، لوکزامبورگ و هلند ابراز همدردی کرد.
مدیرکل امور بین الملل مجلس شورای اسلامی با مردم سیل زده در کشورهای آلمان، بلژیک، لوکزامبورگ و هلند ابراز همدردی کرد.
مدیرکل امور بین الملل مجلس شورای اسلامی با مردم سیل زده در کشورهای آلمان، بلژیک، لوکزامبورگ و هلند ابراز همدردی کرد.