سیل
سیل
عباسی گفت: سیل اخیر 9700 میلیارد به کشاورزی 18 استان سیل زده خسارت وارد کرد.
خیام را می توان ابرپروژه ایران و روسیه برای صنعت فضایی نامید که می تواند اشتراکات سیاسی و بین المللی این دو کشور را بیش از پیش کند.
رئیس جمهور اعلام کرد که شهرستان شدن «جازموریان» در هیات دولت پی گیری میشود.
رانش زمین در محور رودخانه رودبار در نزدیکی روستای رودبار منجر به مسدود شدن رودخانه شد.
سازمان هواشناسی با هشدار نسبت به تقویت سامانه موسمی در برخی مناطق کشور از احتمال آبگرفتگی، سیلاب ناگهانی، جاری شدن روانآب و شکستن درختان کهنسال خبر داد.
رئیس جمهور شهرستان شدن «جازموریان» را اعلام کرد و گفت: اقدامات در این زمینه به سرعت انجام خواهد شد.
جازموریان - رئیس جمهور شهرستان شدن «جازموریان» را اعلام کرد و گفت: اقدامات در این زمینه به سرعت انجام خواهد شد.
موحد نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده و همچنین مدیرکل جهادکشاورزی با کشاورزان دشمن زیاری در شهرستان کهگیلویه دیدار کردند که در این دیدار به حل مشکلات کشاورزان و ترمیم اراضی خسارت دیده از سیل تاکید شد.
قباد مبشری به توضیح آخرین وضعیت خسارت های ناشی از سیل در کهگیلویه و بویراحمد پرداخت و گفت: 100 مدد جوی کهگیلویه وبویراحمدی در اثر سیل خسارت دیدند
بیرجند - ایرنا - مانور زلزله فرضی به بزرگی هفت ریشتر و با هدف تقویت آمادگی نیروهای امدادی در منطقه خور خراسان جنوبی برگزار شد.
بازار سرمایه ایران همچون بسیاری از حوزه های دیگر، سیاست زده شده است و تا ابهامات سیاسی تعیین تکلیف نشود کاهشی شدن نرخ بهره بین بانکی و گزارشهای مثبت سه ماهه شرکتها هم نمی تواند بورس را از خواب رکودی، بیدار کند.
ایرنا نوشت: پژمان جمشیدی به عنوان کشف بزرگ یک دهه اخیر سینمای ایران، هماکنون با 2 فیلم «علفزار» و «دوزیست»، در سینما و «آفتابپرست» در پلتفرمهای اینترنتی حضور دارد.
مهر نوشت: مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از مسدود شدن رودخانه رودبار فریدونشهر به علت رانش زمین خبر داد.
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران در خبری تلخ از کاهش بیسابقه خرید میوه از سوی مردم در پی گرانیهای اخیر خبر داد.
رئیس جمهور در دومین روز از سفربه استان کرمان در مرقد حاج قاسم سلیمانی حاضر و در ادامه در روستای محروم کوشا، با مردم گفتگو کرد وی همچنین در جمع مردم جیرفت از تشکیل «استان کرمان جنوبی» خبر داد.