سه‌شنبه 31 شهریور 1405
وب‌گاه دنیای اقتصاد

جلال ملکی از کشف پیکر یک جانباخته دیگر در ادامه امدادرسانی و لایروبی سیل امام‌زاده داوود (ع) خبر داد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

یادگار امام خمینی (ره) گفت: باید بعضی وقت ها از جامه ای که دوخته اید بیرون بیایید و جای طرف مقابل بنشینید.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

سید حسن خمینی گفت: اگر می خواهیم حسینی باشیم، باید خودمان را به جای بقیه بگذاریم. حکومت با مردم، مردم با مردم، رئیس با کارمند، باید این قاعده را رعایت کنند.

وب‌گاه عصر ایران

امبر هرد به صورت رسمی اعلام کرد که ورشکسته شده و توانایی پرداخت غرامت به جانی دپ را ندارد.

وب‌گاه عصر ایران

رییس ستاد مدیریت بحران الیگودرز لرستان میزان خسارت اولیه سیل به بخش کشاورزی شهرستان را 600 میلیارد تومان عنوان کرد.

وب‌گاه فرارو

با تصمیم استاندار و اعضای ستاد بحران استانداری یزد فردا یکشنبه 9 مردادماه 1401 اداره‌های دولتی این شهر تعطیل اعلام شد.

خبرگزاری مهر

سخنگوی صنعت آب گفت: ذخیره‌سازی خوبی در استان‌های جنوب شرق اتفاق افتاده و با تداوم بارش‌ها در استان‌های دیگر از جمله تهران و خوزستان هم برنامه‌ریزی لازم برای ذخیره‌سازی منابع آبی وجود دارد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان خبر شکستن یک سد خاکی در این منطقه را تکذیب کرد و گفت: با توجه به استعلامی که ما از منابع طبیعی استان کرمان به عنوان متولی این بند کوچک گرفتیم، به منظور مدیریت شرایط به صورت کنترل شده زمینه تخلیه بخشی از آب سد مهیا شده است.

وب‌گاه عرشه آنلاین

سرپرست خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه یک تهران از آماده باش نیرو‌های خدمات شهری منطقه به صورت شبانه روزی خبر داد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

احمد توکلی در نامه‌ای خطاب به سیدابراهیم رئیسی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی که توسط رئیس دولت ابلاغ شد را مورد نقد قرار داد.

خبرگزاری تسنیم

معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران در خصوص دلایل عدم نوسازی بافت فرسوده در تهران در سال‌های اخیر توضیح داد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

سخنگوی آتش نشانی تهران گفت: دقایقی قبل در قسمت پایینی بازارچه امامزاده داوود پیکر یک آقا در زیر زمین یک رستوران پیدا شد

وب‌گاه عصر ایران

این لوگو در ابتدا نشانه سینمای هالیوود نبود، بلکه برای تبلیغ یک شرکت معاملات املاک روی تپه‌های «لی» نصب شد. اما خیلی سریع چنان محبوبیتی بین مردم محلی و گردشگران کسب کرد که هیچ‌گاه پایین کشیده نشد و از سال 1923 تا به امروز هنوز سرپاست.

وب‌گاه مشرق نیوز

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جلال ملکی با بیان اینکه دقایقی پیش پیکر یکی دیگر از جان باختگان حادثه سیل امامزاده داوود کشف شد گفت: دقایقی پیش از قسمت پایین بازارچه و از زیر زمین یک رستوران جسد یک آقا کشف شد. سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران خاطرنشان کرد: جسد مکشوفه تحویل دستگاه‌های مربوطه شد و با احتساب این پیکر کشف شده آمار افراد پیدا شده به 22 نفر رسید.