جمعه 28 شهریور 1404

سینمای ایران به موزه سینما رسید

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
سینمای ایران به موزه سینما رسید

نام خیابان باغ فردوس به سینمای ایران تغییر کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی موزه سینما، حدفاصل خیابان ولیعصرتا ابتدای ورودی موزه سینما بنام سینمای ایران نامگذاری شد.

این تغییر به دنبال درخواست موزه سینمای ایران از شورای شهر تهران، شهردار منطقه و موافقت کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی تهران انجام شده است. شهرداری با توجه به تاثیر فرهنگی مجموعه موزه سینما بر محدوده پیرامون خود و با توجه به این‌که گردشگران داخلی و خارجی و هنرمندان که از این مجموعه فرهنگی - تاریخی بازدید می‌کنند از این مسیر عبور کرده بنابراین این معبر به نام سینمای ایران تغییر یافت.

تالارهای موزه سینمای ایران در ایام نوروز به جز اول و سیزدهم فروردین از 9 صبح تا 19 میزبان علاقمندان به تاریخ سینمای ایران است. همچنین سینماهای این مجموعه فرهنگی - تاریخی از ساعت 11 تا 23 فیلم‌های مندرج در جدول اکران سینماهای تهران را نمایش می‌دهد و بخش‌های عرضه محصولات فرهنگی، هنری و... از ساعت 9 صبح تا 24 میزبان علاقمندان به فرهنگ و هنر هستند. شماره تلفن های 79243-021 و 22723535-021 آماده پاسخگویی به مخاطبین موزه سینما است.

انتهای پیام