شاخص بورس 20هزار واحد افت کرد

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت 21هزار واحدی روبرو شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، بیش از 26میلیارد و 839میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی بالغ بر 11هزار میلیارد تومان در بیش از 311هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت 20هزار و 872واحدی در ارتفاع 2میلیون و 637هزار و 365واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی نوری، فارس و فولاد شد و در مقابل نمادهای فملی، وپاسار و بفجر با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 4میلیارد و 169میلیون ورقه به ارزش 31هزار و 626میلیارد تومان در 144هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 175واحد افت کرد و در ارتفاع 24هزار و 476واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی آریا، ومپنا و نیشکر شد و در مقابل نمادهای معاملاتی آریان، شرانل و بپاس بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.