شاخص کل بورس
شاخص کل بورس
در هفته دوم فروردین 1401 شاهد نوسانهای محدود در نرخ سکه و طلا بوده ایم و نرخ ارز اندکی افزایش یافت.
روند بورس از ابتدای سال جاری تاکنون که شامل 4 روز معاملاتی می شود غالبا صعودی بوده است به طوری که شاخص کل توانست دوباره و پس از مدتها وارد کانال یک میلیون و 400 هزار واحد شود.
اقتصادنیوز: معامله گران حقیقی در هفته نخست کاری سال فعال ظاهر شدند؛ به طوریکه حقیقی ها در طول هفته بیشتر خریدار بودند تا فروشنده.
روند بورس از ابتدای سال جاری تاکنون که شامل 4 روز معاملاتی می شود غالبا صعودی بوده است به طوری که شاخص کل توانست دوباره و پس از مدتها وارد کانال یک میلیون و 400 هزار واحد شود.
در هفتهای که گذشت شاخص کل بورس از یک میلیون و 367 هزار واحد به یک میلیون و 432 هزار واحد رسید و رشد 4.28 درصدی را تجربه کرد.
ارزش سهام عدالت 532 هزار تومانی امروز 10 فروردین 1401 با افزایش 386 هزار تومان به 11 میلیون و 441 هزار و 468 تومان رسید.
تهران - ایرنا - مدیر عامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران گفت: شرکت بورس تهران پیشنهاد کرده است تا به صورت فصلی یک درصد تا سقف 10 درصد به دامنه نوسان اضافه شود که این موضوع در هیات مدیره سازمان بورس در دست بررسی است.
امروز شاخص کل بورس با رشد 17 هزار و 887 واحدی، در تراز یک میلیون و 432 هزار و 137 واحد متوقف شد.
وضعیت شرکتهای بورسی سهام عدالت و نوسان قیمت هر سهم در این گزارش قابل مشاهده است.
اقتصادنیوز: حقیقی ها در روز آخر دوباره شرایط را برای افزایش توان خود در موقعیت های خرید بازار هموار کردند.
صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پتروشیمی نوری، فولاد مبارکه اصفهان، گروه مپنا، پتروشیمی جم و ملی صنایع مس ایران نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.
بازار سرمایه امروز برخلاف روز گذشته، روندی صعودی داشت و شاخص کل بورس بیش از 17 هزار واحد افزایش یافت.
بورس تهران امروز با لیدری خودروئی ها و سهم های برخوردار از سهام شناوری پایین و یا سرمایه کمتر در بازار دوم بورس تهران توانست با نماگرهای سبز پوش به استقبال تعطیلات آخر هفته برود.
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با افزایش 17 هزار و 921 واحد دیگر همراه شد.