شبکه اجتماعی
شبکه اجتماعی
پست پدر رتبه یک ریاضی و فیزیک در اینستاگرام برای پسرش را مشاهده میکنید.
محمد جواد ظریف در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در تابستان 1400 در نامه ای به دبیرکل ملل متحد نوشتم که ایران آماده است تا برجام را زنده کند.
بازار فلزات گرانبها هفته را با صعودی کمسابقه آغاز کرد؛ طلا با حمایت از انتظارات کاهش نرخ بهره فدرال رزرو به بالاترین سطح چهارماهه رسید و نقره نیز برای نخستین بار از سال 2011 از مرز 40 دلار در هر اونس عبور کرد.
سفیر ایران در چین نوشت: سفر رئیس جمهور ایران به چین برای شرکت در اجلاس شانگهای فرصتی راهبردی برای تعمیق همکاریهای چندجانبه و بی اثر کردن تحریمهای ظالمانه است.
بازار فلزات گرانبها هفته را با صعودی کمسابقه آغاز کرد؛ طلا با حمایت از انتظارات کاهش نرخ بهره فدرال رزرو به بالاترین سطح چهارماهه رسید و نقره نیز برای نخستین بار از سال 2011 از مرز 40 دلار در هر اونس عبور کرد.
اقتصادنیوز: بازار فلزات گرانبها هفته را با صعودی کمسابقه آغاز کرد؛ طلا با حمایت از انتظارات کاهش نرخ بهره فدرال رزرو به بالاترین سطح چهارماهه رسید و نقره نیز برای نخستین بار از سال 2011 از مرز 40 دلار در هر اونس عبور کرد.
صادق زیباکلام به مخالفت یک دادگاه فدرال با تعرفه های ترامپ واکنش نشان داد.
قیمت سکه و قیمت طلا امروز دوشنبه 10 شهریور 1404 را در جدول زیر مشاهده کنید. علاوه بر قیمت سکه امامی، بهار آزادی، گرمی، نیم سکه و ربع سکه میتوانید قیمت مثقال و انس جهانی طلا، طلای آبشده و دست دوم را نیز مشاهده فرمایید.
نماینده تهران در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در انتخاب بین بد و بدتر، تمدید مکانیزم ماشه بدتر است.
مجید تفرشی، پژوهشگر تاریخ به اظهارات عجیب پخش شده از صداوسیما پیرامون پخش رایگان مسابقات فوتبال واکنش نشان داد.
منابع افغانی از زلزله قوی در شرق افغانستان و نزدیک مرز با پاکستان و کشته شدن دستکم 250 نفر بر اثر آن و زخمی شدن شماری دیگر خبر دادند.
اقتصادنیوز: صادق زیبا کلام نوشت: سخنی بگزاف نرفته اگر گفته شود بالابردن تعرفه واردات به آمریکا مهمترین تصمیم ترامپ بود.
اقتصادنیوز: نماینده نزدیک به زاکانی در توئیتی نوشت: نیت اروپا (آمریکا)، تمدید ماشه و حفظ تنها اهرم فشار بر ایران است؛ باید مراقبت شود برای تحقق هدف آنها، ما امتیازی ندهیم!
مالک شریعتی به موضع آمریکا درباره مکانیسم ماشه واکنش نشان داد.