یک‌شنبه 25 مرداد 1405

شبکه اجتماعی

شبکه اجتماعی

خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس پلیس فتای فراجا گفت: 70 درصد پرونده‌های پلیس فتا مربوط به کلاهبرداری رایانه‌ای و برداشت‌های اینترنتی غیر مجاز از حساب است.

وب‌گاه خبر آنلاین

دبیر پیشین شورای عالی فضای مجازی گفت: دلیل عدم موفقیت مان در رسانه های اجتماعی و شبکه های اجتماعی مربوط به حوزه های رسانه ای بیشتر به شرایط سیاسی کشور باز می گردد.

وب‌گاه خبر آنلاین

نبویان، عضو جبهه پایداری، در واکنش به نظرسنجی حسام الدین آشنا درباره مذاکره با آمریکا یا جنگ، مذاکره را معادل تحویل ناموس ملت ایران به دشمن دانست.

وب‌گاه خبر آنلاین

احمد زیدآبادی، روزنامه نگار در یادداشتی در کانال تلگرامی خود به پیام نوروزی مسعود پزشکیان واکنش نشان داد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

حکومت سرپرست طالبان اعلام کرد که آمادگی دارد بر اساس گفت‌وگو و احترام متقابل همه مسائل را آمریکا حل و فصل کند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: حکومت سرپرست طالبان اعلام کرد که آمادگی دارد بر اساس گفت‌وگو و احترام متقابل همه مسائل را آمریکا حل و فصل کند.

وب‌گاه خبر آنلاین

محمد فاضلی در صفحه شخصی خود به محقق نشدن اهداف سند چشم انداز 20 ساله طعنه انداخت.

وب‌گاه فرارو

وی نوشت: «آقای آشنا! معنای جمله شما این است که آیا قبل از جنگ، ناموس ملت ایران و خاک این کشور را تحویل دشمنان بدهیم یا بعد از جنگ؟ ملت شجاع ایران، هیچوقت ناموس و عزت و خاک خودش را مورد معامله قرار نمی‌دهد.»

وب‌گاه فرارو

نخست وزیر هند فرا رسیدن نوروز را تبریک گفت.

وب‌گاه ورزش سه

سرخیو راموس به دلیل خطای شدیدی که انجام داد، تنها یک جلسه از همراهی مونتری محروم شد.

وب‌گاه خبر آنلاین

محمد فاضلی فعال سیاسی اصلاح طلب و جامعه شناس عید نوروز را تبریک گفت.

وب‌گاه خبر آنلاین

پس از استعفای اجباری محمد جواد ظریف، خبرها حکایت از عدم حضور علی طیب نیا در دولت چهاردهم دارند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد که یک شهروند کشورش که در ایران بازداشت شده آزاد شده است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد که یک شهروند کشورش که در ایران بازداشت شده آزاد شده است.

وب‌گاه عرشه آنلاین

امام‌اوغلو از چهره‌های برجسته حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) و از رقبای اصلی رجب طیب اردوغان محسوب می‌شود و بازداشت او می‌تواند تاثیرات قابل توجهی بر وضعیت سیاسی ترکیه داشته باشد. امام‌اوغلو از چهره‌های برجسته حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) و از رقبای اصلی رجب طیب اردوغان محسوب می‌شود و بازداشت او می‌تواند تاثیرات قابل توجهی بر وضعیت سیاسی ترکیه داشته باشد. ، تلاطمات سیاسی در ترکیه در پی دستگیر...

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره تصمیم جدید شورای سنجش و پذیرش درباره تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور توضیحاتی ارائه کرد.