سه‌شنبه 20 آبان 1404

شبکه اجتماعی

شبکه اجتماعی

خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به انتقاد یکی از نمایندگان مجلس از کاهش سهمیه پذیرش پزشکی و دندانپزشکی تاکید کرد که این موضوع حل شده است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

هزاران نفر در واشنگتن دی‌سی علیه استقرار گارد ملی توسط رئیس جمهور آمریکا تظاهرات کردند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: ضرغامی خطاب به ائمه جمعه در توئیتی نوشت: وضع محیط زیست و آلودگی‌های بصری و بهداشتی اصلاً خوب نیست..

وب‌گاه دنیای اقتصاد

رئیس سابق صدا و سیما در توئیتی خطاب به ائمه جمعه نوشت: وضع محیط زیست و آلودگی‌های بصری و بهداشتی اصلاً خوب نیست..

وب‌گاه خبر آنلاین

ضرغامی خطاب به ائمه جمعه در توئیتی نوشت: وضع محیط زیست و آلودگی‌های بصری و بهداشتی اصلاً خوب نیست..

وب‌گاه مشرق نیوز

وب‌گاه دنیای اقتصاد

عبدالله گنجی به ممنوعیت خرید شخصی تیم همراه رییس جمهور از فروشگاه های آمریکایی در سفر به سازمان ملل واکنش نشان داد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

مقامات ایران و اروپا تاکید کرده‌اند که به‌رغم تنش‌ها بر سر مکانیسم ماشه پنجره دیپلماسی همچنان باز است. در همین خصوص سخنگوی ارشد کمیسیون اروپا روز جمعه 14 شهریور تاکید کرد که دیپلماسی با ایران همچنان در جریان است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

دولت ترامپ از تغییر نام وزارت دفاع کشورش به وزارت جنگ، برای تهدید شیکاگو و اعزام نیرو به این شهر برای سیاست‌های ضد مهاجرتی استفاده کرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین اروپایی ها را به آلوده شدن به «بیماری نابرابری نژادی و نازیسم» متهم کرد و به نگرش‌های تبعیض‌آمیز آنها بر اساس ملیت اشاره کرد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد کشورهای اتحادیه اروپا در مسیر خطرناک نابودی خود قرار دارند.

وب‌گاه خبر آنلاین

قائم پناه پس از حضور در کنسرت علیرضا قربانی در وزرشگاه آزادی، تاکید کرد: باید بکوشیم زمینه اجرا برای همه هنرمندان نام‌آشنای کشور فراهم شود.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

مودی در حساب ایکس خود نوشت: از ابراز احساسات و ارزیابی مثبت رئیس جمهور ترامپ از روابطمان عمیقا قدردانی می‌کنم و کاملا به آن پاسخ می‌دهم.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: پس از اینکه رئیس جمهور آمریکا به دنبال تنش‌های کشورش با هند اعتراف کرد که واشنگتن، دهلی نو را به چین باخته است، نخست وزیر هند از احساسات ترامپ عمیقا قدردانی کرد.

وب‌گاه خبر آنلاین

یک نماینده مجلس توئیتی خطاب به حسن روحانی منتشر کرد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از تک کرانچ، این پلتفرم‌ها عبارتند از فیس بوک، یوتیوب، اینستاگرام، ایکس، لینکدین، ردیت، واتس اپ، اسنپ چت و غیره. دلیل این تصمیم نیز آن است که تمام شرکت‌ها نتوانستند طی مدت هفت روزه‌ای که دولت تعیین کرده بود، نمایندگی خود را ثبت کنند. این تصمیم در پی دستور صادر شده در تاریخ 25 اگوست اتخاذ شده که به شبکه‌های اجتماعی تنها هفت روز فرصت داده...