شبکه نمایش خانگی
شبکه نمایش خانگی
مینا قاسمی زواره، هادی آفریده و محسن یزدی معتقدند که مشکل اصلی مستند و مستندسازی در کشور این است که نه بودجه کافی به آن میدهند و نه به آن توجه میکنند.
در نبود سریال های کمدی و طنز تلویزیون، پژمان جمشیدی که این روزها با حضور در هر فیلم سینمایی تضمین کننده گیشه است، با دو سریال «آفتاب پرست و آنتن» این روزها حسابی در شبکه نمایش خانگی سر و صدا بپا کره است.
ایسنا نوشت: مریم وطنپور با اعتقاد بر اینکه جداسازی تلویزیون از سایر رسانهها و تأیین حدو مرز برای آن باعث بروز اختلاف است، گفت: همه ما زیر مجموعه یک جا هستیم و رسانه ایم. چرا باید بگوییم فلان برنامه را نمیتوان از تلویزیون پخش کرد؟؛ اگر بد است برای همه بد است، اگر خوب است برای همه ما خوب باشد.
این روزها برخی چهرههای شناخته شده هنری تصمیم گرفتند درباره درگیریهای اخیر موضعگیری کنند و برخیشان با تلویزیون خداحافظی کردند، اما تجربه مخاطبین سینما و تلویزیون نشان داده است که این خداحافظیها را نباید جدی گرفت و عمر این بیانیهها چندان طولانی نیست.
مهدی جمشیدی گفت: آنچه که دیدیم، «اغتشاش» و «شورش» بود، نه «اعتراض». معترض، به دیگران آسیب نمیزند و اموال عمومی را تخریب نمیکند و شعارهای ساختارشکنانه و حتی ضد دین، سر نمیدهد. اینان به دنبال یک «جرقه» برای حمله بودند و این مرگ، همان جرقه بود.
آقای قزوه گفته اگر صدا و سیما نبود مدیری باید در همان برره بز میچراند. برره اما مخلوق خود اوست و وجود خارجی ندارد. باز خوشا به حال او که در جایی که خود آفریده باید روزگار بگذراند اما اگر صدا وسیما نبود دیگرانی که بیرون این سازمان هنری ندارند یا داشتند و خشک شده چه میکردند؟
سازندگان و نویسندگان سریال از اساس هیچ شناختی از فضای ورزش کشتی ندارند و به همین دلیل شخصیتها را تا این حد ساده و فقط به دنبال مقام و پول فرض کردهاند.
با ادامه واکنش هنرمندان و سلبریتیها به فاجعه مرگ مهسا امینی در صفحات شخصیشان حالا نوبت به شهاب حسینی رسیده تا دستور جمعآوری بیلبوردها با تصویر این بازیگر مطرح سینمای ایران بعد از واکنش او به ماجرای مرگ مهسا امینی صادر شود.
بعد از جمعآوری بیلبوردهای تبلیغاتی با تصاویری از علی کریمی و علی دایی نوبت به شهاب حسینی رسید.
این روزها برخی چهرههای شناخته شده هنری تصمیم گرفتند درباره درگیریهای اخیر موضعگیری کنند و برخیشان با تلویزیون خداحافظی کردند، اما تجربه مخاطبین سینما و تلویزیون نشان داده است که این خداحافظیها را نباید جدی گرفت و عمر این بیانیهها چندان طولانی نیست.
برنا نوشت: تولیدات نمایشی جدید سیما آیا می توانند به آنتن پاییزی تلویزیون رنگ و لعاب نو ببخشند؟
در این روزهایی که صرفا به بهانه مهسا امینی بسیاری از سلبریتیها و بازیگران ترجیح داده اند که همکاری خود را با صدا و سیما قطع کنند، بهتر نیست تا این سازمان در اقدامی قاطعانه پرونده همکاری خود با آنها را برای همیشه ببندد؟!
تصویری که از زن در سینما - نه تنها سینمای ایران و بلکه سینمای جهان - ارائه میشود با همه تفاوتهای نسبی و تضادهای گاه و بیگاهی که دارد از یک مدل معمولی و دستمالی شده همیشگی پیروی میکند: تصویری نه مبتنی بر ارزشهای والای انسانی و اسلامی که در زن مستتر و فطری است بلکه نمایهای الکن و ابتر از چیزهایی که سالهاست به خورد مخاطب داده میشود.
تکراریترین و آشناترین تصویر یک زن چادری هم در سینما کدام است؟ یک تصویر آشنا به ذهنتان خطور می کند. تصویر زن بزهکار یا متهمی که برای ادای توضیحات وارد دادگاه میشود.
شاهد یک موج مخرب شیطانی علیه دستاوردهای دینی و مظاهر و شعائر اسلامی هستیم. شاید بشود گفت سبیل این هجوم خصمانه و موج مجازی، پدیده حجاب است.