شبکه نمایش خانگی
شبکه نمایش خانگی
معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مسئولیت تولید و نظارت بر سریالهای نمایش خانگی در پلتفرمها فعلاً بر عهده سازمان صدا و سیماست. وی گفت: تولید و نمایش سریالهای خانگی از جمله سریال «کلیله و دمنه» ذیل مسئولیتهای ساترا و مربوط به سازمان صدا و سیماست و اساسا، در دو ساله اخیر هم مسئولیت تولید و هم مسئولیت ارزشیابی و نظارت سریالهای نمایش خانگی و پلتفرمها...
تهران - ایرنا - معاون حقوقی، استانها و مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در واکنش به برخی حواشی درباره وضعیت سریالهای نمایش خانگی که به دلیل ناآگاهی، مسئولیت این وضعیت به این وزارتخانه و سازمان سینمایی نسبت داده شد، تاکید کرد: مسئولیت تولید و نظارت بر سریالهای نمایش خانگی بر عهده صداوسیما است.
تهران - ایرنا - بازیگر مجموعه تلویزیونی «مرگ تدریجی یک رؤیا» با بیان اینکه سینما به سمت یک خواب زمستانی رفته است، گفت: این موضوع مختص ایران نیست و جهانی است و در واقع جریان جدید تکنولوژی، سینما را به درون خانههای مخاطبان آورده است.
پوستر پنجمین قسمت از سریال «یاغی» منتشر شد.
در آستانه پخش پنجمین قسمت از سریال «یاغی» پوستر این قسمت منتشر شد.
هوتن شکیبا پیشتر گفته بود که در ادای صدای بچه از هیچ نوع نرمافزاری (افکتی) استفاده نشده است و این شاید جذابیت عجیب این داستان باشد چرا که برای بسیاری از مخاطبان تقریبا یک سوال مکرر پرسیده میشود: «این صدا به هوتن شکیبا نمیخورد. او چگونه این صدا را ادا میکند؟»
تهران - ایرنا - یک قیافه سرشار از مظلومیت، معصومیت، زیبایی و قشنگی که تماشایش سرشار از لذت است البته تا زمانی که دهان بازنکرده!
فیلم «شادروان» با فروش بلیت به تعداد کمتر از 300 هزار عدد و رقم 9.5 میلیارد تومان در سینماها، راهی اکران آنلاین شده است.
او حتی در وصیتنامه منسوبش - که هم لسانالملک سپهر و هم رضاقلیخان هدایت - به آن اشاره میکنند از فتحعلیشاه میخواهد پسر عباسمیرزا را به اسم او محمد بنامد.
وقتی جوان و نوجوان ایرانی، سینما و نمایش خانگی را میبیند قطعاً با شخصیت اصلی همذاتپنداری میکند و نتیجهاش میشود ریختن شرنگ خشونت در کام جامعه و بالا رفتن آمار خفتگیری، قدارهکشی و احساس سرخوشی و به اصطلاح گنده بودن برای مخاطبان همین آثار.
شب گذشته ساعت 10ونیم شب وحید آقاپور در حوالی اتوبان همت از سوی خفتگیرها مورد ضربات چاقو قرار گرفت.
امروزه به جای اینکه تجربه بازیگر در مدرسههای بزرگ بازیگری و استعداد ذاتی او ملاک و معیار حضور او در فیلمهای سینمایی و سریالهای VODها باشد، میزان شهرت و تعداد فالوور او حرف اول و آخر را میزند!
در حقیقت این چهرهها ناپدید نشدند بلکه فقط از مدیومی به مدیومهای دیگر همچون شبکه نمایش خانگی، شبکه های اینترنتی، سینما و تئاتر، کوچ کردهاند.
ایسنا نوشت: در سالهای اخیر هنرمندان بسیاری چون رضا عطاران، مرضیه برومند، ایرج طهماسب، حسن فتحی و بیژن بیرنگ از تلویزیون به سمت شبکه نمایش خانگی، سینما و تئاتر حرکت کردهاند و دیگر در تلویزیون حضور ندارند.
خراسان نوشت: در حال حاضر امین حیایی، احمد مهرانفر و بهرام افشاری در سه سریال شبکه نمایش خانگی ایفای نقش میکنند اما نتوانستند نظر مخاطبان را جذب کنند و به نظر میرسد که انتخابهای درستی برای این افراد نیستند.
در حال حاضر کل مدیریت سینمایی کشور اعم از مدیریت دولتی وصنفی و تولید تمام زور و توان خود را صرف نگه داشتن سینمای سالنی کرده و به بقیه مسائل توجه نمیکند.