شبکه نمایش خانگی
شبکه نمایش خانگی
سینمای ایران در حالی نیمه اول سال را پشت سر میگذارد که بجز داغ از دست دادن بعضی چهرههای خود همچنان با دغدغه اکران، کم رونقی گیشه سالنها و نیز ورشکستگی برخی سینماها دست و پنجه نرم میکند.
سریال به کارگردانی «حامد محمدی» و تهیه کنندگی «منوچهر محمدی» از شوخیهای بیشرمانه و مبتذل، نه خندهدار است و نه به دل مینشیند و با توهین به یکی از مهمترین شمایلهای جنگ ادامه پیدا میکند.
اتحادیه تهیهکنندگان سینمای ایران، در بیانیهای اعلام کرد دخالت صدا و سیما در شبکه نمایش خانگی، غیر قانونی است.
اتحادیه تهیه کنندگان سینمای ایران طی اطلاعیه ای از سخنان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در صیانت از شاکله اصلی این وزارت خانه استقبال کرد.
پس از گذشت سالها از تجربه سریالسازی عیاری در تلویزیون و مشکلات و وقفههای پیشآمده بر سر ساخت سریال «87 متر»، این گمان را برای بسیاری ایجاد کرده است که شاید باید انتظار معقولتری از این سریال داشت و تمام قضاوتها را به بعد از پخش آن موکول کرد.
سریال «میدان سرخ» از کیفیت مناسبی برخودار نیست و براساس اخبار و رویدادهای پشت صحنه این سریال پیشبینی میشود با نارضایتی عمده مخاطبان مواجه خواهد شد.
خراسان نوشت: با این که تقریبا هر 2 یا 3 سال در یک کار حضور دارد، اما همواره سعی کرده هنر بازیگری اش را نشان دهد و خوش بدرخشد. «دوران عاشقی» اولین کار مینا وحید بود، بعد در «شهرزاد» خوش درخشید، سپس در «بانوی عمارت» دیده شد و فیلم سینمایی «بعد از تو» با حضور او سروصدایی به پا کرد.
روزنامه شرق نوشت: دست تلویزیون خالی است؛ جملهای آشنا که معمولا درباره مجموعههای نمایشیاش بیشتر عیان میشود.
محمدرضا لطفی، معتقد است، بازیگران سرشناس و سوپراستارهای جهان، برخلاف ایران، خیلی در دسترس مخاطب نیستند و سریال بازی نمیکنند. بلکه مخاطب، برای دیدن آنها به سینما میرود.
محمدمهدی اسماعیلی تاکید کرده، سازمان سینمایی مسئولیت صدور مجوز VODها را برعهده دارد و «برخی دیگر از دوستان، برخی از این مجوزها را در دست دارند که باید از این حال دربیاید.»
گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما در مجموع تا تابستان 1401 تولید 6 سریال جدید در قالب 185 قسمت (به جز نگارش سریالهای جدید) را در دست تولید دارد.
پس از استقبال مخاطبان از سریال های اخیر شبکه نمایش خانگی مثل «زخم کاری، قورباغه و خاتون» دو سرویس فیلیمو و نماها در رقابتی تنگاتنگ در حال ساخت سریال های اختصاصی خود هستند تا مخاطبان بیشتری را به سمت خود جذب کنند.
با تاکید اخیر وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر اینکه سازمان سینمایی مسئولیت صدور مجوز VODها را بر عهده دارد و اینکه برخی دوستان این مجوزها را در دست دارند باید از این حال در بیاید، این پرسش را مطرح میکند که آیا طبق برخی گمانهزنیها ممکن است ساترا از زیر مجموعه صدا و سیما خارج شود؟!
بهرنگ ملکمحمدی اعلام کرد، گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما در مجموع تا تابستان 1401 تولید شش سریال جدید در قالب 185 قسمت (به جز نگارش سریالهای جدید) را در دست تولید دارد.
بحث سانسور سریالهای شبکه نمایش خانگی، این روزها بسیار داغ است و پلتفرمها از این موضوع برای تبلیغات استفاده میکنند تا مخاطب جذب کنند. ساترا نیز با دریافت پول برای اعمال این ممیزیها روی سریالها و برنامهها، پول دریافت میکند. در واقع، قوانین نظارتی هم برای پلتفرمها و هم برای ساترا، منفعت مالی دارد.
بهرنگ ملکمحمدی اعلام کرد، گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما در مجموع تا تابستان 1401 تولید شش سریال جدید در قالب 185 قسمت (به جز نگارش سریالهای جدید) را در دست تولید دارد.