شبکه نمایش خانگی
شبکه نمایش خانگی
کانون کارگردانان سینما در نامه ای به مجلس نوشت، اصلأ شبکه نمایش خانگی زمانی شکل گرفت که تلویزیون به دلایل سیاسی مجبور شد زندگی طبقه متوسط را از درام های خود خارج کند و حتی از شوخی با زندگی این طبقه پرهیز کرده و این شوخی ها را به سکونت گاهی نامشخص منتقل کند.
رییس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر گفت: سالهاست که ساترا وظیفه نظارت را برعهده دارد و وظیفه ما امتداد وظایف سازمان صداوسیماست.
اقتصادنیوز: رئیس ساترا در باره مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: این مصوبه اعلام اتحادی است به نفع مردم که بهمنظور اتحاد و همافزایی بیشتر است.
رئیس ساترا گفت: طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئولیت رسانههای کاربرمحور و شبکههای نمایش خانگی جزو ماموریتهای ساتراست.
رئیس ساترا درباره مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تحت عنوان ماده واحده تعیین الزامات ساماندهی حوزه صوت و تصویر فراگیر گفت: این مصوبه در ادامه ماموریتها و شرح وظایف قبلی سازمان صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است. برنامهریزی کلان برای رسانههای کشور جزو وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
به طور حتم از رسانههای قانونمدار حمایت میکنیم و ما حضور بخش خصوصی را کمکی به صدا و سیما میدانیم. فعالیت آنها را در تبدیل ظرفیت فضای مجازی به فرصت مغتنم میشماریم که اگر این قانونمداری نباشد تبدیل به تهدید خواهد شد.
اقتصادنیوز: بیانیه کانون کارگردانان سینما در مورد مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظارت صداوسیما بر شبکه نمایش خانگی آمده است: در مخالفان شبکه نمایش خانگی به جای نوشتن مقالات سطحی باید بفهمند در چه جامعه ای زندگی می کنند. این فهم خیلی مهم است.
فارس نوشت: سعید مقیسه در شبکه خبر راجع به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: «این مصوبه اعلام اتحادی است به نفع مردم که به منظور اتحاد و همافزایی بیشتر است و آنچه دیده میشود نتیجه کار مشترکی است بین صدا و سیما و وزارت ارشاد».
سعید مقیسه در شبکه خبر راجع به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: «این مصوبه اعلام اتحادی است به نفع مردم که بهمنظور اتحاد و همافزایی بیشتر است و آنچه دیده میشود نتیجه کار مشترکی است بین صدا و سیما و وزارت ارشاد».
درچه جامعه ای زندگی می کنیم؟ مشروعیت بخشیدن به نظارت تلویزیون بر شبکه نمایش خانگی و رفتن به سمت قانونی کردن این نظارت با تصمیم گیری از بالا بدون در نظر گرفتن نظر اهالی سینما و کارشناسان مستقل و بررسی همهی جوانب، تصمیمی است اشتباه که نتیجه آن بحران در شبکه نمایش خانگی خواهد بود.
ایسنا نوشت: بخشهای اصلی از کلیات حدود اختیار وزارت ارشاد و صدا و سیما در تفسیر موضوعات مربوط به صوت و تصویر فراگیر، برای اولین بار منتشر شد.
بسیاری از پلتفرمها در چند ساله اخیر از قوانین مصوب و جایگاه نظارتی ساترا پیروی نمیکردند و بسیاری از آثار نمایشی و محتواهای تولیدی پلتفرمها بدون هیچ نظارتی تولید و توزیع شد.
رضا منتظری منتقد سینما و تلویزیون معتقد است شبکه نمایش خانگی نیاز به ناظر دارد و صدا و سیما در شرایط موجود بهترین گزینه برای این کار است.
افشین عزیزی باور دارد کارهایی که صداوسیما انجام میدهد و وظایفی که برای آنها تعریف شده شباهت بسیاری به کاری که شبکه نمایش خانگی انجام میدهد دارد و همین ماجرا باعث ایجاد تعارض منافع میشود. در واقع ما با یک سازمانی روبه رو هستیم که به جایی پاسخگو نیست و تعارض منافع هم دارد تجمیع این دو مورد باهم نتیجهای جز افزایش سانسور و اعمال محدودیت برای هنرمندان نخواهد داشت.
آش آنقدر شور هست که همه نگران بازیگری صداوسیما در عرصه سرگرمی مردم در نمایش خانگی باشند! جسارتا شما سر شوخی را بازکردید و کشور را به هم ریختید!
آقای جبلی! برای عذرخواهی و اصلاح، هیچوقت دیر نیست ولی اگر دستفرمان روزنامه شما همین است و قرار است «جامجم» به «توپخانه علیه هر صدای متفاوتی» تبدیل شود، باید حق داد که همه هنرمندان و اصحاب سینما «نگران» آینده شغلی و فضای فرهنگی کشور باشند!