دوشنبه 24 شهریور 1404

شجاعی: استعفا کرده‌ام و برای آخرین بار در جلسات باشگاه استقلال حاضر شدم

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
شجاعی: استعفا کرده‌ام و برای آخرین بار در جلسات باشگاه استقلال حاضر شدم

نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال گفت که حضور در باشگاه استقلال برای آخرین بار اتفاق افتاده و دیگر در جلسات این باشگاه شرکت نخواهد کرد.

- اخبار ورزشی -

فریده شجاعی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره حضورش در باشگاه استقلال برای نشست هماهنگی رشته‌های ورزشی بانوان این باشگاه گفت: از هیئت مدیره باشگاه استقلال استعفا کرده‌ام و یک ماه است که عضو هیئت مدیره این باشگاه نیستم ولی چون برای 7،8 رشته بانوان برنامه‌ریزی شده بود و قراردادها باید بسته می شد، مجبور بودم در جلسه صبح امروز (دوشنبه) شرکت کرده و برنامه‌ها را تکمیل کنم. این آخرین جلسه‌ای بود که در باشگاه استقلال شرکت می‌کردم.

نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال در خصوص سرمایه‌گذاری باشگاه استقلال در رشته‌های مختلف ورزشی گفت: برای اولین بار است که پس از انقلاب چنین شرایطی اتفاق می‌افتد. فعالیت در این رشته‌ها پیشنهاد من بود و آقای تاجرنیا استقبال کردند و نه نگفتند. باشگاه استقلال در بخش بانوان در 7،8 رشته بانوان حتی برای قهرمانی بسته شده است. برای بانوان هزینه‌های خوبی شده و امکانات خوبی نیز در اختیار آنها قرار گرفته است.

شجاعی: استعفا کرده‌ام و برای آخرین بار در جلسات باشگاه استقلال حاضر شدم 2