شروع «رزمایش هوایی عقاب» بین چین و پاکستان
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، وزارت دفاع چین روز دوشنبه از برگزاری رزمایش هوایی با پاکستان در داخل خاک چین خبر داد. به گزارش خبرگزاری «شینهوا» وزارت دفاع چین اعلام کرد که چین و پاکستان رزمایش مشترک هوایی را روز دوشنبه در خاک چین به عنوان بخشی از تلاشها برای افزایش آمادگی رزمی، تقویت بیشتر، هماهنگی و همکاری در زمینه فناوری نظامی آغاز کردند. رزمایش هوایی «عقاب» دهمین تمرین...
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، وزارت دفاع چین روز دوشنبه از برگزاری رزمایش هوایی با پاکستان در داخل خاک چین خبر داد.
به گزارش خبرگزاری «شینهوا» وزارت دفاع چین اعلام کرد که چین و پاکستان رزمایش مشترک هوایی را روز دوشنبه در خاک چین به عنوان بخشی از تلاشها برای افزایش آمادگی رزمی، تقویت بیشتر، هماهنگی و همکاری در زمینه فناوری نظامی آغاز کردند.
رزمایش هوایی «عقاب» دهمین تمرین آموزشی مشترک بین نیروهای هوایی چین و پاکستان است. این رزمایش بر تمرین در سناریوهای رزمی مانند دفاع هوایی مشترک و اقدامات متقابل متمرکز خواهد بود.
در این رزمایش دو طرف از انواع جنگنده، هواپیمای هشدار دهنده و چندین نوع هواپیمای دیگر و همچنین موشکهای زمین به هوا و یگانهای راداری و جنگال استفاده خواهند کرد. یگانهای هوانوردی نیروی دریایی چین نیز در این آموزش حضور دارند.
چین قدرت هوایی اول منطقه است. جنگنده «جی -20» پیشرفتهترین جنگنده چین است. این جنگنده پس از «اف -22» و «اف -35» و «سوخو -57» چهارمین جنگنده رادارگریز حال حاضر در جهان است. بمب افکن «شیان اچ -20» نیز میتواند به اهدافی از جمله پایگاههای ایالات متحده در ژاپن، گوام و فیلیپین حمله کند.
منابع خبری اخیرا از تجهیز نیروی هوایی پاکستان به 25 فروند جنگنده «جی -10 سی» ساخت چین خبر دادند. چین 25 فروند جنگنده جی - 10 را به پاکستان تحویل خواهد داد تا تواناییهای نظامی این کشور را برای دفاع از حریم هوایی تقویت کند.
تحلیلگران چینی گفتند که این جنگنده به طور قابل توجهی تواناییهای رزمی نیروی هوایی پاکستان را افزایش میدهد. «شی هونگ» تحلیلگر نظامی چین گفت: «این جنگنده نسل چهار و نیم است و از جنگنده سبک وزن مشترک چین و پاکستان، به نام جی اف -17 که در حال حاضر در خدمت نیروی هوایی پاکستان است، قدرتمندتر است.»
این در حالی است که منابع آگاه در دولت هند گفتند که یک تیم سطح بالا از افسران نیروی هوایی هند برای ارزیابی عملکرد جنگنده «رافال» در یک پایگاه هوایی در فرانسه مستقر هستند. هند اکنون در حال برنامه ریزی برای دستیابی به 114 هواپیمای جنگنده چند منظوره رافال است. این کشور در عرصههای مختلف رقیب پاکستان و چین محسوب میشود.