شرکت دانش بنیان
شرکت دانش بنیان
فرمانده کل سپاه با صدور پیامی به وزیر دفاع و وزیر ارتباطات پرتاب موفق ماهواره «چمران - 1» را تبریک گفت.
فرمانده کل سپاه در پیامی خطاب به وزرای دفاع و ارتباطات، پرتاب موفق ماهواره «چمران -1» با ماهوارهبر قائم -100 را نماد تجلی همکاری سپاه و دولت دانست.
فرمانده کل سپاه با صدور پیامی به وزیر دفاع و وزیر ارتباطات پرتاب موفق ماهواره «چمران - 1» را تبریک گفت.
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: مجلس برای همسان سازی حقوق وزارت علوم گام بزرگی برداشت.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: ماهواره «چمران - 1» با ماهواره بر قائم در مدار 550 کیلومتری تزریق و با پرتابگر سه مرحلهای در مدار قرار گرفت.
یک شرکت دانش بنیان حوزه تجهیزات آزمایشگاهی، جهت تعیین مقدار گلوتن درون آرد یا گندم، اقدام به تولید دستگاه گلوتن شوی کرده است.
معاون اول رئیسجمهور با بیان این که ما آمادگی داریم مصوبه واگذاری زندان اوین به دانشگاه را احیا کنیم، گفت: این به نفع کشور است و این پیام را به دنیا میدهیم که زندان را به دانشگاه تبدیل میکنیم.
معاون اول رئیسجمهور گفت: آمادگی داریم مصوبه واگذاری زندان اوین به دانشگاه را احیا کنیم واین پیام را به دنیا دهیم که زندان را به دانشگاه تبدیل میکنیم معاون اول رئیسجمهور گفت: آمادگی داریم مصوبه واگذاری زندان اوین به دانشگاه را احیا کنیم واین پیام را به دنیا دهیم که زندان را به دانشگاه تبدیل میکنیم به گزارش عرشه آنلاین معاون اول رئیسجمهور با بیان این که ما آمادگی داریم مصوبه واگذاری...
کمیسیون اصل نود مجلس در هفته جاری، عملکرد بانک مرکزی پیرامون مدیریت پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را با حضور رئیس کل بانک مرکزی بررسی خواهد کرد.
نمایندگان مجلس در کمیسیونهای تخصصی ساماندهی و تأمین نیروی انسانی را با حضور وزیر آموزش و پرورش و تحولات سیاستهای ارزی و پولی را با حضور رئیس کل بانک مرکزی بحث و بررسی میکنند.
اقتصادنیوز: لحظاتی قبل، ماهواره تحقیقاتی «چمران1» توسط ماهواره بر «قائم 100» پرتاب شد و با موفقیت در مدار 550 کیلومتری قرار گرفت.
لحظاتی قبل، ماهواره تحقیقاتی «چمران1» توسط ماهواره بر «قائم 100» پرتاب شد و با موفقیت در مدار 550 کیلومتری قرار گرفت.
لحظاتی قبل، ماهواره تحقیقاتی چمران1 توسط ماهواره بر قائم 100 به فضا پرتاب شد و با موفقیت در مدار 550 کیلومتری قرار گرفت.