شمشیربازی
شمشیربازی
فائزه رفیعی و محمد رهبری شمشیربازان گیلانی در اردوی تیم ملی برای حضور در رقابتهای جهانی مصر حضور یافتند.
سرمربی تیم اپه کشورمان گفت: ما برای مسابقات جهانی مصر هدف بالاتری داشتیم ولی چون به کره جنوبی نرفتیم، آسیب دیدیم و سطح هدفگذاری ما پایینتر آمد.
مجمع سالیانه بوکس در حالی امروز به میزبانی سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد که برخی از چهره های مطرح بوکس در اعتراض به وضعیت این رشته در محل آکادمی ملی المپیک تجمع کردند.
نایب رئیس کمیته ملی المپیک گفت: از مجمع بوکس لذت بردم، چون همه چیز نقد شد ولی کسی به کسی توهین نکرد.
مجمع فدراسیون بوکس امروز با حضور اعضای مجمع و مسئولین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش برگزار شد.
نایب رئیس کمیته ملی المپیک گفت: متر و ملاک اختصاص بودجه کمیسیون فرهنگی مجلس مشخص نیست و همه فدراسیونها ناراضی هستند.
نایب رئیس کمیته ملی المپیک گفت: از مجمع بوکس لذت بردم، چون همه چیز نقد شد ولی کسی به کسی توهین نکرد.
نایب رئیس کمیته ملی المپیک از در نظر گرفته نشدن بودجه برای فدراسیون بوکس از سوی مجلس شورای اسلامی انتقاد کرد.
تهران - ایرنا - فدراسیون شمشیربازی در حالی 16 ورزشکار این رشته را برای اعزام به مسابقات قهرمانی جهان در مصر معرفی کرد که نام دختر سرپرست فدراسیون نیز در بین نفرات اعزامی دیده میشود.
اسامی شمشیربازان اعزامی کشورمان به مسابقات جهانی مصر اعلام شد.
تهران - ایرنا - تیم ملی شمشیربازی در اسلحه سابر باید نیمه دوم تیرماه در قهرمانی جهان در مصر به میدان برود؛ رقابتهایی که از امتیاز بالایی دارد و باید دید نمایندگان ایران در این مسابقات چه خواهند کرد.
تخصیص بودجه ورزش از سوی مجلس به چند فدراسیون ورزشی باعث شد تا تنشها بین اهالی ورزش بیش از گذشته شود.