شناسایی 1291 تغییر کاربری غیرمجاز در لرستان

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی لرستان از شناسایی 1291 مورد تغییر کاربری غیرمجاز و صدور 21 حکم قطعی قضائی در استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.
علی کردعلیوند با اشاره به شناسایی تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون 1291 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی استان شناسایی شده است.
وی بر لزوم حفاظت از زمینهای کشاورزی بهعنوان عاملی برای تأمین امنیت غذایی تأکید کرد و گفت: مقابله با این تخلفات، یکی از اولویتهای اصلی سازمان است چرا که تغییر کاربری غیرمجاز، تهدیدی جدی برای محیطزیست و امنیت غذایی به شمار میرود.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه 21 حکم قطعی قضایی در این زمینه صادر شده است، هشدار داد: با هرگونه تخلف در این حوزه برخورد قاطع خواهد شد.
کردعلیوند از عموم مردم درخواست کرد تا هرگونه تخلف مربوط به تغییر کاربری اراضی را از طریق سامانه 131 بهصورت مستقیم گزارش دهند.
800 هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان وجود دارد و 160 هزار بهره بردار این بخش حدود 40 درصد سهم اشتغال استان را دارند.