شناورهای سبک از تردد دریایی خودداری کنند
سیسیپور گفت: سرعت وزش باد در ساعات بعدازظهر و شب در مناطق دریایی قابل ملاحظه و به بیش از 40 کیلومتر در ساعت خواهد رسید، توصیه میشود؛ شناورهای سبک از تردد دریایی بویژه در ساعات بعدازظهر و شب خودداری نمایند و تمهیدات لازم در بنادر استان صورت پذیرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مریم سیسی پور، کارشناس هواشناسی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی هرمز اظهار کرد: از شدت فعالیت موج بارشی در مناطق شرقی استان هرمزگان کاسته شده است و وقوع بارش طی ساعات آینده در برخی نقاط شرقی استان و مناطق دریایی بصورت پراکنده خواهد بود، از ساعات بعدازظهر و شب نیز از میزان ابرناکی آسمان مناطق شرقی کاسته خواهد شد.
کارشناس هواشناسی هرمزگان تصریح کرد: پدیده شاخص جزایر خلیج فارس و مناطق ساحلی وزش باد نسبتا شدید شمال غربی - جنوب غربی خواهد بود که سبب مواج شدن دریا خواهد شد. سی سی پور عنوان کرد: سرعت وزش باد در ساعات بعدازظهر و شب در مناطق دریایی قابل ملاحظه و به بیش از 40 کیلومتر در ساعت خواهد رسید، توصیه می شود؛ شناورهای سبک از تردد دریایی بویژه در ساعات بعدازظهر و شب خودداری نمایند و تمهیدات لازم در بنادر استان صورت پذیرد.
وی افزود: باد شدید در مناطق دریایی استان تا روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت و طی این مدت احتمال اختلال در تردد های دریایی پیش بینی می شود.
کارشناس هواشناسی هرمزگان عنوان کرد: روز پنجشنبه احتمال رگبار پراکنده باران و افزایش سرعت باد در برخی نقاط شرقی استان دور از انتظار نخواهد بود.
انتهای پیام /