شنا
شنا
با اعلام رنگ بندی شهرهای کشور از نظر شیوع ویروس کرونا، وضعیت جدید نحوه فعالیت رشته های ورزشی در سراسر کشور تا پایان هفته جاری مشخص شد.
سهمیه های کاروان ایران در بازی های المپیک به 67 سهمیه رسید تا ایران بیشترین تعداد ورزشکار را در تاریخ بازی های المپیک داشته باشد.
فدراسیون شنای ایران منتظر است تا فینا ظرف یکی دو روز آینده مشخص کند که ایران چند نماینده در المپیک خواهد داشت.
تالابهای عضو کنوانسیون رامسر به عنوان ملک یک وزارتخانه قرار گرفته اند.
شناگر ایرانی که موفق شد سهمیه B بازیهای المپیک را به دست آورد گفت: با توجه به مدت زمان کوتاه هدفم ارتقای رکورد ملی در المپیک است و برای کسب مدال در بازیهای آسیایی چین تلاش خواهم کرد.
تصاویری جالب و دیدنی که شما را دچار خطای دید می کند را مشاهده می کنید.
رییس فدراسیون شنا با اشاره به روند کسب سهمیه نماینده ایران در المپیک گفت: از تمام ظرفیت های ممکن برای حضور در بازی های توکیو 2020 بهره بردیم و امیدوارم فدراسیون جهانی بهترین تصمیم را در این خصوص بگیرد.
مربی تیم شنای اصفهان که همراه با مهرشاد افقری موفق به ورودیB المپیک شد، گفت: با توجه به شرایط کرونایی و عدم برگزاری اردوهای خارجی، کار بزرگی انجام شده است.
مربی پایگاه قهرمانی شنا اصفهان گفت: هدفگذاری کسب سهمیه B بود اما متاسفانه برخی دوستان حرف و حدیثهایی میزنند تا موفقیتها کوچک جلوه داده شوند.
کارشناس هواشناسی، نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق و همچنین وزش باد و ایجاد گرد و غبار در برخی از مناطق کشور از عصر پنج شنبه 10 تیر ماه 1400 هشدار داد.
کارشناس هواشناسی، نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق و همچنین وزش باد و ایجاد گرد و غبار در برخی از مناطق کشور از عصر پنج شنبه 10 تیر ماه 1400 هشدار داد.
شناگر المپیکی ایران گفت: فکر میکنم تا المپیک چند مرحله اردوی کوتاه مدت در تهران داشته باشم.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: در این گزارش با برخی از جذابترین شخصیتهای شرور کارتونی آشنا شوید.