پنج‌شنبه 8 آذر 1403

شهدای خبرنگار در راه آگاهی‌بخشی، قلمشان را با خون خود آمیختند / خبرنگاران ظرفیت‌های لرستان را منعکس کنند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
شهدای خبرنگار در راه آگاهی‌بخشی، قلمشان را با خون خود آمیختند / خبرنگاران ظرفیت‌های لرستان را منعکس کنند

حجت الاسلام شاهرخی گفت: شهدای خبرنگار برای آگاهی‌بخشی به جامعه، قلمشان را با خون خود آمیختند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی صبح امروز در مراسم غبار روبی گلزار شهدا که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، اظهار داشت: پسندیده این بود که مراسم روز خبرنگار فراتر از این برگزار می شد ولی به دلیل محدودیت‌های اعلام شده مراسم امسال در کنار مزار شهیدان برگزار شد.

وی با اشاره به گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان خصوصا شهیدان خبرنگار شهید صارمی و حیدریان افزود: شهدا کسانی هستند که جانشان را در راه عزت، شرافت و سربلندی اسلام با خدای بزرگ معامله کردند.

نماینده ولی فقیه در لرستان تصریح کرد: خبرنگاران شهید، انسان هایی بودند که تعهد خود را با تقدیم جانشان امضا کردند، انسان هایی که معامله می کنند با خداوند و جان خود را تقدیم کرده که خداوند خریدار آنهاست و در مقابل این جان، بهشت را از خداوند خریداری می کنند.

حجت الاسلام شاهرخی عنوان کرد: خداوند فرمود کسانی که در راه خدا مال و جانشان را هدیه می کنند، بهشت به آنها اعطا می شود و شهدای خبرنگار در عرصه قلم، شهادت و جان‌نثاری سرافراز و سربلند بیرون آمدند به طوری که قلمشان را با خون خود آمیختند برای اینکه به جامعه آگاهی ببخشند.

وی با اشاره به رسالت خبرنگاران گفت: دنیا بدون خبرنگاران تیره و تار است چرا که اگر خبرنگاران نباشند، واقعیات منعکس نمی شود و رسانه ها و خبرنگاران هستند که به دنبال چرایی و چگونگی رویدادها بوده و به دنبال تجزیه و تحلیل و رسیدن به حق هستند و می خواهند حق را به سرعت و دقت و با تمام و تمام زوایا به جامعه منعکس کنند.

نماینده ولی فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: در این عرصه ممکن است کسانی با کار خبرنگاران، رسانه و بیان واقعیات مخالف باشند چرا که منافع خود را در این جهت ممکن است در خطر ببیند و خبرنگاری امری مسئولیت آور، سخت و دشوار است ولی چون تاثیر گذار است پرمسئولیت بوده و برای انسان ایجاد وظیفه می کند که واقعیات را منعکس کند.

حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به وضعیت استان خاطرنشان کرد: وقتی به پیشنیه استان برمی گردیم حتما رسانه ها و روزنامه ها برخی از واقعیات را منعکس کردند ولی گوش شنوایی نبوده که توجه کند تا امروز در این وضعیت نباشیم و در این مرحله که کار دولت سیزدهم آغاز شده همه باید هوشیارانه و با بصیرت و آگاهی تلاش کرد تا وضعیت استان لرستان از این حالت خارج شده و رو به جلو حرکت کند.

وی بیان کرد: اگر کشور نیاز به تحول دارد، استان ما نیاز به تحول همراه با جهش دارد تا عقب ماندگی ها جبران شود و با توجه به ظرفیت های استان از جمله نیروی انسانی و سایر ظرفیت هایی که وجود دارد، افق آینده استان برای ما روشن است و با همکاری و همیاری و دقت نظر که خبرنگاران و رسانه ها به عمل می آورند روزهایی امید بخش در راه است.

نماینده ولی فقیه در لرستان اظهار داشت: بیش از سه دهه از جنگ تحمیلی می گذرد، مدیرانی به این استان آمدند و رفتند ولی هرچه هست وضعیت موجود است و رضایت بخش نیست و باید به گونه ای هوشیارانه عمل کرد که بتوان در این دوره استان را به جهات مختلف در راستای ارتقا فرهنگی فرهنگی و هم به رشد اقتصادی پیش برد چرا که مردم ما از تورم، بیکاری و عدم رونق مطلوب کسب و کار رنج می برند اما در سایه رسالت مسئولیت آور خبرنگاران و اهل قلم و رسانه می تواند اقداماتی را انجام داد.

حجت الاسلام شاهرخی یادآور شد: دقت نظر خبرنگاران ستودنی است و نشان دهنده عمق دانش، آگاهی و وسعت نظر خبرنگاران است و ضروری است تا خبرنگاران ظرفیت ها را منعکس نمایند.

وی با اشاره به بخشی از ظرفیت های استان افزود: استان ما ظرفیت ایجاد 10 کشت و صنعت دارد چرا که بیش از 20 دشت وسیع داریم با زمین‌های حاصلخیز و آب کافی که لازم است خبرنگاران این ظرفیت ها را منعکس کنند.

انتهای پیام /