شهرداری تهران
شهرداری تهران
اقتصادنیوز: این روزها در مناطقی از پایتخت، بنرهای شهرداری تهران درباره دولت و رئیس جمهور، پزشکیان، به چشم میخورد.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران از صدور بیش از 1800 کارت بلیت الکترونیک در راستای ترویج استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و کاهش استفاده از خودروی شخصی، ویژه فعالان در عرصه رسانه و خبرنگاران خبر داد.
با احکام محمدباقر اعلمی سرپرست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، مسئولیت هدایت معاونتهای فرهنگی و هنری این سازمان به چهرههای جدید سپرده شد.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از آغاز اجرای طرح ساماندهی دستفروشان در محور 15 خرداد در منطقه 12 پایتخت خبر داد.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران از صدور بیش از 1800 کارت بلیت الکترونیک در راستای ترویج استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی ویژه فعالان رسانه خبر داد.
این روزها در مناطقی از پایتخت، بنرهای شهرداری تهران درباره دولت و رئیس جمهور، پزشکیان، به چشم میخورد.
طبق نرخنامه سازمان مدیریت میادین، قیمت انواع گوشت مرغ کامل تازه و بستهبندی و قطعهبندی اعلام شد.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران از صدور بیش از 1800 کارت بلیت الکترونیک ویژه فعالان در عرصه رسانه و خبرنگاران خبر داد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از حریق کپسولهای گاز در بازار خبر داد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آتش سوزی کپسولهای گاز در بازار تهران خبر داد.
اقتصادنیوز: سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از آتشسوزی کپسولهای گاز در بازار خبر داد.
مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهر تهران با حکم شهردار تهران تغییر کرد.
تهرانی که چند دهه است از آلودگی هوا، ترافیک و تردد بیش از ظرفیت وسایل نقلیه در معابرش رنج میبرد، نیاز مبرم به کاهش زمان سفرهای درونشهری دارد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، قیمت انواع گوشت مرغ کامل تازه و بسته بندی و قطعه بندی در میادین و بازارهای میوه و تره بار را اعلام کرد که به شرح ذیل است: بازوی کبابی ساده کیلویی 154 هزار تومان بال کبابی ساده کیلویی 172 هزار تومان جوجه کباب با استخوان ساده کیلویی 240 هزار تومان جوجه کباب بی استخوان کیلویی 289 هزار تومان ران مرغ...
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از آتشسوزی کپسولهای گاز در بازار خبر داد.
شهردار تهران طی حکمی اکبر اختیاری را به عنوان سرپرست شرکت کنترل ترافیک تهران منصوب کرد.