شهرداری تهران
شهرداری تهران
عضو هیئت مدیره بانک مسکن از آغاز پرداخت وام 250میلیونی تعمیر و بازسازی مناطق جنگزده خبر داد.
عضو شورای شهر تهران گفت: همانطور که زندان قصر به موزه و تفرجگاه تبدیل شد، پیشنهاد میکنم زندان اوین نیز با توجه به موقعیت ویژهاش به موزه و پارک عمومی برای مردم تهران تغییر کاربری دهد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجتبی اقوامیپناه با اشاره به وجود حدود 20 هزار دستفروش در سطح شهر تهران، اعلام کرد: ما 110 نقطه از شهر را شناسایی کردهایم که در آن نیاز به ساماندهی فعالیت دستفروشان وجود دارد. در مرحله نخست، ساماندهی در همان محل با استقرار دستفروشان پس از دریافت مجوز از درگاه ملی مجوزها و تأییدیههای لازم از نهادهایی مانند اصناف، نیروی انتظامی و دارایی در فضایی...
رئیس شورای شهر تهران در مورد بازسازی خانههای آسیب دیده پس از جنگ، گفت: شهرداری تهران خودش به تنهایی نمیتواند این کار را انجام دهد. قطعاً دولت باید در این زمینه کمک کند.
رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران گفت: مالکان خانههای آسیبدیده از جنگ میتوانند به شهرداریهای مناطق مراجعه کنند و در زمینه چگونگی نوسازی منازلشان راهنمایی شوند.
رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری بهتنهایی قادر به بازسازی خانههای آسیبدیده از جنگ 12 روزه تحمیلی نیست، گفت: برای این منظور دولت باید به صورت جدی وارد عمل شود.
رئیس شورای شهر تهران گفت: شهرداری تهران تاکنون چند هزار میلیارد تومان برای تعمیرات جزئی ساختمانها و اسکان موقت آسیبدیدگان هزینه کرده است؛ اما بازسازی کامل نیازمند حمایت دولت است.
عضو شورای شهر تهران از تخصیص کمکهای نقدی تا سقف 250 میلیون تومان برای جبران خسارت لوازم منزل و 70 میلیون تومان برای آسیبهای جزئی خبر داد.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از تدوین برنامه سهمرحلهای برای ساماندهی دستفروشان خبر داد و تأکید کرد: نگاه مدیریت شهری، حمایتی و فرصتمحور است، نه سلبی.
چمران گفت: دادستانی برای رسیدگی به ساختمانهای ناایمن اولویتها را دنبال میکند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تصویب لایحه مدیریت یکپارچه شهری برعهده ما نیست، گفت: دادستانی برای رسیدگی به ساختمانهای ناایمن اولویتها را دنبال میکند.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از تدوین برنامه 3 مرحلهای برای ساماندهی دستفروشان خبر داد و تأکید کرد: نگاه مدیریت شهری، حمایتی و فرصتمحور است.
تهرانیها بابت «ترافیک» و «آلودگیهوا» کلافه اند؛ مدیریت شهری هم به دنبال اقدامی برای حل این ابرمساله زیست در پایتخت است. اما هم شهروندان «بزرگراهسازی» را به «سیاستهای ناملموس توسعه شهر» ترجیح میدهند و هم بودجه شهر در خدمت کلنگزنیهاست.
اقتصادنیوز: هنوز برای شهر تهران، بزرگراهسازی و احداث معابر فرعی و اصلی، «اولویت» است؛ هم برای بخشی از شهروندان و هم برای مدیران پایتخت. اما در مقابل، هر دو گروه با «تسلط خودروها بر سلامت و آسایش شهری» نیز زاویه دارند و «نجات پایتخت» از ترافیک و آلودگی را نیز فوری ترین کار ممکن معرفی میکنند. ماجرای این پارادوکس شهری در تهران چیست؟
شهردار منطقه 4 تهران با تاکید بر بازسازی خانههای آسیب دیده در جنگ اخیر گفت: شهرداری تهران نه با شعار، بلکه با اقدام واقعی در کنار مردم است.
مسئول ستاد بحران جنگ سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران بیان کرد: آمار اولیه خسارتهای وارده به 3 هزار واحد حدوداً تخمین زده شد. اما با برگشت مردم به منطقه و ارزیابی مجدد، این رقم به نزدیک 8 هزار واحد افزایش یافته است.