شهرداری تهران
شهرداری تهران
سالهاست که پاییز دیگر یادآور برگریزان و شهری زرد و نارنجی با نمنم باران و حال و هوای شاعرانه نیست. پاییز تهران را با ترافیکهای سنگین و چندساعته به یاد میآوریم.
اقتصادنیوز: هیچ چیز دیگری مانند زمین و ماه آن در کل منظومه شمسی وجود ندارد. سایر سیارات یا چندین قمر دارند یا اصلاً هیچ قمری ندارند، اما نسبت جرمی سیاره ما و قمر سنگین آن کاملاً منحصر به فرد است.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران درباره آخرین وضعیت راهاندازی اپلیکیشن تاکسیرانی در پایتخت گفت: سیستم موقعیت یاب خودرو فراهم شده و در بازه زمانی کوتاه نسبت به ثبت نام از رانندگان اقدام خواهیم کرد،
اقتصادنیوز: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی حکمی غلامحسین محمدی را به عنوان سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور منصوب کرد.
«غلامحسین محمدی» به عنوان سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور منصوب شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی حکمی غلامحسین محمدی را به عنوان سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور منصوب کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی حکمی غلامحسین محمدی را به عنوان سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور منصوب کرد.
شرکت کنترل ترافیک شهر تهران از حدود ساعت 17 عصر یکشنبه از انسداد تونل توحید و رسالت پایتخت از ساعت 24 یکشنبه شب تا پنج بامداد روز دوشنبه 16 مهرماه سال جاری خبر داد.
شهرداری تهران در اطلاعیهای مسدود بودن تونلهای توحید و رسالت در پایتخت را رد کرد و اعلام نمود که این تونلها در شب شنبه 15 مهر 1403 بهطور معمول به ارائه خدمات به شهروندان ادامه خواهند داد.
اقتصادنیوز: شهرداری تهران با صدور اطلاعیهای مسدودی تونلهای توحید و رسالت در پایتخت را تکذیب و اعلام کرد: این تونلها شنبه شب 15 مهر 1403 طبق روال عادی مشغول خدمترسانی به شهروندان هستند.
شهرداری تهران با صدور اطلاعیهای مسدودی تونلهای توحید و رسالت در پایتخت را تکذیب و اعلام کرد: این تونلها شنبه شب 15 مهر 1403 طبق روال عادی مشغول خدمترسانی به شهروندان هستند.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشورگفت: طبق قانون برنامه هفتم توسعه مبنی بر پلمب الکترونیکی دفاتر تجاری، سالانه 127 میلیون و 500 هزار برگ کاغذ معادل 250 میلیارد تومان صرفهجویی میشود.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به تعلیق 800 هزار شرکت، گفت: براساس غربالگری صورت گرفته شرکتهایی که بیش از پنج سال فعالیت نداشتند، تعلیق شدند.