شهروندان تلفات مشکوک و احتمالی حیات وحش در کهگیلویه و بویراحمد را اطلاع دهند
![شهروندان تلفات مشکوک و احتمالی حیات وحش در کهگیلویه و بویراحمد را اطلاع دهند](https://img9.irna.ir/d/r2/2020/09/13/4/157613898.jpg)
یاسوج - ایرنا - مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: این روز ها به سبب شیوع یک بیماری، در برخی استان ها شاهد گزارش و تصاویر ناراحت کننده ای از تلفات حیات وحش ناشی از بیماری بوده ایم که از شهروندان خواهانیم در صورت مشاهده تلفات مشکوک و احتمالی حیات وحش آن ها را اطلاع دهند.
سید اسدالله هاشمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تمهیدات حفاظتی و بهداشتی لازم در این راستا اندیشیده شده و اقداماتی نیز صورت گرفته است.
وی افزود: تاکنون هیچ گونه گزارشی از تلفات حیات وحش در کهگیلویه و بویراحمد وجود نداشته است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تلفات مشکوکی در حیات وحش به منظور مدیریت صحیح و اقدامات به موقع بلافاصله با شماره تلفن 2 -07433334441 تماس گرفته و موضوع را منعکس کنند.
هاشمی با اشاره به انتشار یک فیلم صید ماهی در رودخانه خرسان، ابراز داشت: در پی رصد روزانه فضای مجازی و اطلاع از انتشار فیلم صید ماهی در رودخانه خرسان بخش مارگون، ماموران یگان حفاظت محیط زیست و اداره حقوقی با همکاری پلیس امنیت و اطلاعات استان، ضمن انجام اقدامات قضایی لازم، شناسایی هویت متهمین را در دستور کار خود قرار دادند.
وی تاکید کرد: روند شناسایی متهم از طریق فضای مجازی کمی زمان بر است اما هر دو متخلف شناسایی شده و تحت پیگرد قضایی قرار دارند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: کمتر از یک هفته هویت شناسنامه ای و مکانی هر دو نفر در فیلم انتشار یافته شناسایی شده و با تشکیل پرونده از طریق مراجع قضایی اعمال قانون شدند.
وی افزود: فضای مجازی به صورت آنلاین توسط اداره کل حفاظت محیط زیست رصد می شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست محیطی، این اداره کل ضمن شفاف سازی و اطلاع رسانی وظایف قانونی و محوله خود را انجام می دهد.
مجموع 41 هزار و 661 هکتارمناطق حفاظت شده خائیز سرخ، خامین و دیل در محدوده گچساران، 17 هزار و 508 هکتار بخشی از خائیز و سرخ در محدوده کهگیلویه، 12 هزار و 812 هکتار حفاظت شده سولک و شکار ممنوع ماغر در محدوده بهمئی و 28 هزار و 220هکتار شکار ممنوع لار و بخشی از حفاظت شده خامین در محدوده باشت قرار دارد.
*س_برچسبها_س*