شهید "شیری" همیشه در انجام ماموریتها پیشقدم بود
امید شمسینی، همرزم شهید ذکریا شیری گفت: زمانیکه به سوریه اعزام شده بودیم، شهید شیری علاوه بر انجام وظیفه خود، مأموریت همرزمان را نیز انجام میداد؛ به عبارت دیگر با وجودی که مسئول بود اما در پست و مأموریت همرزمان قرار میگرفت.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ شهید ذکریا شیری، یکم آذرماه سال 1365 در روستای گرماب خدابنده به دنیا آمد؛ پدرش شعبانعلی و مادرش رقیه آقائی نام داشت؛ این شهید تحصیلاتش را تا مقطع کارشناسی رشته مدیرین دفاعی ادامه داد.
در تاریخ 11 فروردین ماه سال 87 ازدواج کرد و دارای دو فرزند پسر و دختر بود؛ پاسدار بود و از طریق سپاه صاحبالامر (ع) قزوین به عنوان فرمانده دسته و مدافع حرم در جبهه دفاعی سوریه حضور یافت.
شهید ذکریا شیری در چهارم آذرماه سال 94 در حلب سوریه و براثر انفجار و اصابت ترکش و جراحات وارده شهید شد؛ پیکر مطهر این شهید والامقام، روز گذشته بعد از پنج سال فراق، به میهن بازگشت.
امید شمسینی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و هنر صبح قزوین با اشاره به ویژگیهای شهید ذکریا شیری اظهار کرد: شهید دارای تقوا، شجاعت، روحیه شوخ طبعی و در عین حال حفظ احترام متقابل بود.
وی افزود: بعد از گذراندن دورههای آموزشی، زمینه آشنایی ما در تیپ فراهم شد و چند سالی هم از جمله در مأموریتهای سپاه کنار هم بودیم و تقریبا دورههای عملیات را با هم گذراندیم و پنج الی شش سالی باهم دوست بودیم.
همرزم شهید ذکریا شیری با اشاره به خاطراتی از این شهید بیان کرد: زمانیکه به سوریه اعزام شده بودیم، این شهید علاوه بر انجام وظیفه خود، مأموریت همرزمان را نیز انجام میداد؛ به عبارت دیگر با وجودی که مسئول بود اما در پست و مأموریت همرزمان قرار میگرفت.
شمسینی اذعان کرد: خاطرات شهید بیشتر مربوط به سختکوشی و ویژگیهای اخلاقی مناسب و شوخی ایشان با همرزمان بود و همیشه در دورههای آموزشی در محل کار داوطلبانه حضور داشت و علاقمند به کار بود.
وی مطرح کرد: شهید در امور منزل کمکرسان و تقریبا جوان پرکار و فعالی بود؛ قبل از اعزام به سوریه، برای اسکان در منزل جدید، حسابی توان خود را برای گچکاری و انجام امور منزل به کار گرفته بود، بعد از اتمام این امور به سوریه اعزام شد و نتوانست در منزل جدید دنیا اسکان یابد.
همرزم شهید شیری درباره نحوه اعزام این شهید به سوریه بیان کرد: باوجودی که همسر ذکریا پا به ماه بود و این شهید قرار بود به زودی پدر شود و از تیپ هم عنوان شده بود تا زمان تعیین تکلیف فرزندش باید از اعزام به سوریه منصرف شود، اما این شهید تصمیمش را گرفته و داوطلبانه در عملیات حضور داشت زیاد بسیار علاقمند به حضور در عملیات بود.
شمسینی عنوان کرد: با اینکه شرایط خانوادگی شهید شیری ویژه و خاص بود با تمام قدرت و بدون کوتاهی در انجام وظیفه در مأموریت شرکت کرد که بعد از اعزامش به سوریه، فرزندش محمدصدرا به دنیا آمد و شهید شیری نتوانست فرزندش را ببیند.
وی عنوان کرد: زمانی که موج انفجار از سوی دشمن در سوریه زده شد، شهید با دارا بودن قدرت جسمانی بالا و بدن ورزیده، به عنوان نخستین نفر عملیات پیشقدم و جلوتر از شهید حمیدسیاهکلی و سایر همرزمان قرار داشت.
همرزم شهید شیری گفت: شهید سیاهکلی مرادی نیز پشت سر شهیدشیری در حرکت بود؛ شهید شیری نقش بسزایی در عملیات داشت و اگر موج ضربه دشمن به ایشان برخورد نمیکرد، شاید بسیاری از همرزمان در همان لحظه شهید میشدند و شهید شیری به نوعی سپر بلای نیروها بود.
شمسینی اضافه کرد: شاید بتوان گفت در بین همرزمان، خالصترین فرد، شهید شیری بود چراکه تمام شرایط را برای اعزام نشدن داشت اما ایشان از مادرشان اجازه و حلالیت گرفت و به سوریه اعزام شد.
وی در پایان یادآور شد: این شهید نخستین بار به سوریه اعزام شد و در همان اعزام اول، شهید شد و پیکر مطهرشان بعد از پنج سال به کشور بازگشت.
انتهای پیام /