شورای امنیت سازمان ملل
شورای امنیت سازمان ملل
سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید خبر داد که آمریکا در مورد حمله احتمالی به رفح با اسرائیل در حال گفت و گو و رایزنی است.
اقتصادنیوز: سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید خبر داد که آمریکا در مورد حمله احتمالی به رفح با اسرائیل در حال گفت و گو و رایزنی است.
اقتصادنیوز: وزیر خارجه ایران که در نیویورک به سر می برد، با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفتگو کرد.
وزیر خارجه ایران با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفتگو کرد.
ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که از حق وتوی خود برای جلوگیری از پذیرش فلسطین به عنوان کشور عضو سازمان ملل استفاده خواهد کرد. این اقدام در حالی صورت میگیرد که شورای امنیت سازمان ملل در حال آماده شدن برای رایگیری در مورد این قطعنامه است.
حسین امیرعبداللهیان عصر پنجشنبه به وقت محلی با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفتگو کرد.
اقتصادنیوز: نخست وزیر اسرائیل گفت: شکاف داخلی در اسرائیل باید اکنون برطرف شود، چرا که ما با تهدید موجودیت روبه رو هستیم.
نخست وزیر اسرائیل گفت: شکاف داخلی در اسرائیل باید اکنون برطرف شود، چرا که ما با تهدید موجودیت روبه رو هستیم.
خبرگزاری رویترز گزارش داد که آمریکا عضویت فلسطین در سازمان ملل را وتو خواهد کرد.
اقتصادنیوز: خبرگزاری رویترز گزارش داد که آمریکا عضویت فلسطین در سازمان ملل را وتو میکند.
وزیر خارجه اردن گفت: «خطر تشدید و گسترش جنگ در غزه به صورت منطقه ای هر لحظه که تجاوزات ادامه می یابد بیشتر می شود».
اقتصادنیوز: وزیر خارجه اردن گفت: «پس از اعلام عدم تشدید تنش از سوی ایران، باید از تشدید تنش از سوی اسرائیل در منطقه جلوگیری کرد».
اقتصادنیوز: وزیر امور خارجه الجزایر تصریح کرد که زمان عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد فرا رسیده است.