شنبه 13 دی 1404

شورای شهر تهران

شورای شهر تهران

خبرگزاری تسنیم

شهردار منطقه 3 از اجرای پروژه زیرگذر خیابان شریعتی به بزرگراه صدر غرب در سال آینده خبر داد.

وب‌گاه مشرق نیوز

برخی کارشناسان سیاسی اعتقاد دارند که حذف بهزاد نبوی از جبهه اصلاحات را باید در ادامه هژمونی «رادیکال» در جبهه اصلاحات ارزیابی کرد.

خبرگزاری تسنیم

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اختصاص 45 درصد از بودجه سال آتی شهرداری به حوزه حمل و نقل گفت: بودجه شهرداری تهران پس از بررسی در فرمانداری ابلاغ می‌شود.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

علیرضا زاکانی شهردار تهران درباره جذب نیروهای سازمان پسماند توضیحاتی داد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

نحوه تبدیل وضعیت نیروهای حجمی و استخدام رسمی کارکنان سازمان پسماند اعلام شد.

خبرگزاری مهر

رئیس شورای شهر تهران گفت: حدود 45 درصد بودجه سال آینده به حمل و نقل عمومی اختصاص یافته است.

خبرگزاری مهر

شهردار تهران درباره جذب نیروهای سازمان پسماند توضیحاتی داد.

خبرگزاری مهر

با رأی اکثریت اعضای شورای شهر بودجه دفتر شهردار تهران به مبلغ 2 هزار و 161 میلیارد تومان به تصویب رسید.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: اعضای شورای شهر تهران بودجه سال آینده سه معاونت شهرداری تهران را تصویب کردند.

خبرگزاری تسنیم

اعضای شورای شهر تهران در جلسه امروز، بودجه 22 منطقه تهران در سال 1402 را به تصویب رساندند که اعتبار کلی مناطق برای سال 1402 بالغ بر 123 هزار میلیارد ریال پیش‌بینی شده است.

وب‌گاه گسترش

عضو شورای شهر تهران با اشاره به تجمع جمعی از نیروهای حجمی پسماند مقابل شورای شهر، گفت: شش ماه است که روند استخدام رسمی این نیروها به طول انجامیده و من از معاون شهردار خواهش کردم که وارد جمع معترضان شود و صدای آنها را بشنود؛ اما نیامد.

خبرگزاری مهر

رئیس کمیسون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران جزئیات بودجه مناطق را تشریح کرد.

خبرگزاری مهر

عضو شورای شهر تهران گفت: من از معاون شهردار خواهش کردم که وارد جمع شود و صدای معترضان را بشنود اما وی نیامد.

وب‌گاه گسترش

عضو شورای شهر تهران گفت: برخی برای اینکه اعتباری در بودجه شهرداری مناطق لحاظ شود برای فرزندان اعضای شورای شهر هدیه می‌فرستند.