دوشنبه 23 شهریور 1405

شورای شهر تهران

شورای شهر تهران

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنان نوشت: یک عضو شورای اسلامی شهر تهران نسبت به قطع 200 اصله درخت توسط مرکز زلزله‌نگاری دانشگاه تهران انتقاد کرد و گفت: در حالی این اتفاق افتاده که آرم علم و دانش بر سر در این مرکز حک شده است.

خبرگزاری تسنیم

عضو شورای شهر تهران از شهرداری تهران نسبت به عدم اجرای برنامه‌های نوروزی و استقبال از بهار 1401 در مناطق جنوبی و همچنین شهرری انتقاد کرد.

خبرگزاری ایسنا

یک عضو شورای شهر تهران گفت: تحقق وعده دولت برای تامین 2500 دستگاه اتوبوس برای پایتخت ظرف یکسال بعید است.

خبرگزاری تسنیم

اعضای شورای شهر تهران با تغییر نام چند معبر و یک مجموعه ورزشی موافقت کردند.

خبرگزاری تسنیم

شهردار تهران از احداث ادامه بزرگراه یادگار امام و پروژه شهید شوشتری در سال 1401 خبر داد و گفت: پروژه شهید متوسلیان که ادامه شهید صیاد تا آزادگان است نیز با استفاده از 9 کیلومتر تونل زیرزمینی پیگیری می‌شود.

خبرگزاری ایسنا

اعضای شورای شهر تهران به اعتراض فرمانداری در خصوص نرخ پسماند پزشکی پاسخ دادند.

خبرگزاری ایسنا

اعضای شورای شهر تهران به اعتراض فرمانداری در خصوص صدور مجوز برای شرکت های حمل و نقلی و تعیین بلیت و کرایه وسایل حمل و نقل عمومی شهر تهران پاسخ دادند.

خبرگزاری ایسنا

شهردار تهران از احداث پنج بوستان جدید ویژه بانوان در شهر تهران خبر داد.

خبرگزاری ایسنا

اعضای شورای شهر تهران دو فوریت طرح تقویم جلسات شورای شهر را تصویب کردند.

خبرگزاری مهر

دو لایحه در پنجاه و پنجمین جلسه شورای شهر تهران پس از بررسی‌های لازم به رای گذاشته شد که در نهایت با رای موافق تصویب شد.

خبرگزاری ایسنا

اعضای شورای شهر تهران به تغییر نام هفت معبر و یک مجموعه ورزشی رأی مثبت دادند.

خبرگزاری دانا

اعضای شورای اسلامی شهر تهران با تصویب هفتمین و هشتمین صورتجلسه کمیسیون نامگذاری شورای شهر تهران، 14 معبر و یک مجموعه ورزشی را به نام شهدا نام گذاری کردند.

خبرگزاری تسنیم

شهردار تهران برنامه‌های ویژه مدیریت شهری در سال 1401 در حوزه‌های مختلف حمل‌و‌نقل، ساخت‌و‌ساز LRT و... را تشریح کرد.

خبرگزاری ایسنا

رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه موضوع جامعه پذیری و توانمندسازی معتادان نیازمند اقدامات منسجم چند ساله است و وقتی شهرداری وارد چنین فضایی می‌شود یعنی سیاستگذاری چند ساله شهرداری در حوزه آسیب‌های اجتماعی مشخص می‌شود، گفت: ما انتظار داریم برنامه‌های شهرداری در مورد اتمام عملیات جمع‌آوری، مدت زمان نگهداری، آموزش و نحوه توانمندسازی و... معتادان ارائه شود و به نحو مطلوب‌تری...