شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران
شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران
علی شکوری راد معتقد است: حصر نماد تقابل حاکمیت با حقوق شهروندی و اجتماعی شده است.
«زمانی که بنده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس بودم، لوایح پالرمو و CFT در دولت و مجلس به تصویب رسید و بنده تصویب این لایحهها را در مجلس وقت جزو افتخارات خود میدانم. در عین حال که آن موقع و در زمان تصویب، بیش از 15 حق شرط برای پالرمو و CFT ایران، اعمال شد که حق شرطهایی قوی برای پیوستن به این کنوانسیونها بود که در نظر گرفتیم.»
علی شکوری راد، عضو هیأت رئیسه جبهه اصلاحات گفت: دو نفر از بزرگان مملکت در حصر باقی ماندهاند و مردم هم از این حصر آزرده خاطر هستند؛ در حقیقت این حصر نماد تقابل حاکمیت با حقوق شهروندی و اجتماعی شده است.
مصطفی سنایی فر معاون پیشین محسنی اژه ای در دادستانی ویژه روحانیت نامه ای را درباره پرونده های مرتبط با سعید جلیلی منتشر کرد.
رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: در زمان تصویب پالرمو و CFT بیش از 15 «حق شرط» اعمال شد، از جمله اینکه اگر FATF آنها را نپیذیرد دولت ایران حق عضویت ندارد.
رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: حدود 40 تا 45 درصد جرایم پولشویی دنیا در دو کشور آمریکا و چین صورت میگیرد که این دو کشور اتفاقاً دو بازیگر اصلی FATF هستند.
لاهوتی گفت: وقتی میگوییم شورای عالی امنیت ملی یعنی همه. در حال حاضر هم همه به صلاح کشور نمیبینند که این قانون فعلاً ابلاغ شود. چرا عدهای کاسه داغتر از آش شدند. حرف بنده این است که شورای عالی امنیت ملی تصمیم گرفته که فعلاً این قانون ابلاغ نشود، در این شورا فقط رئیس جمهور که حضور ندارد بلکه رئیس مجلس، قوه قضائیه، سپاه و ارتش و... هم حضور دارند، به عبارتی همه هستند.
دولت مسیر اصلاح قانون حجاب و ارائه لایحه را دنبال می کند اما موافقان قانون حجاب تاکید دارند اول قانون فعلی ابلاغ شود بعد از آن اصلاح.
نماینده سازمان ملل در امور یمن با معاون سیاست خارجی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفتوگو کرد.
نماینده سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاست خارجی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفتوگو کرد.
شمخانی دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی به اعتراضات نسبت به بررسی افایتیاف در مجمع تشخیص مصلحت واکنش نشان داد.
سخنگوی وزارت خارجه گفت: سفر رئیس جمهور به روسیه هم سفر مهمی است و معاهده مشارکت راهبردی بین ایران و روسیه طی سه چهار سال گذشته بین دو طرف مورد مذاکره قرار گرفته و پیش نویسهای مختلفی تبادل شده است.
اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت خارجه گفت: سفر رئیس جمهور به روسیه هم سفر مهمی است و معاهده مشارکت راهبردی بین ایران و روسیه طی سه چهار سال گذشته بین دو طرف مورد مذاکره قرار گرفته و پیش نویسهای مختلفی تبادل شده است.
اقتصادنیوز: یکی از بدترین خصلتهای برخی از مسئولان ایران، فرار از پاسخگویی است. به قول فرنگیها ریسپانسیپلیتی (Responsibility) امری را بر عهده نمیگیرند و بهدنبال آن هستند که فرد یا دستگاه دیگری را پاسخگوی آن کنند.
رئیسجمهور ادوار یازدهم و دوازدهم گفت: «هیچ مصوبهای در شورایعالی امنیت ملی نسبت به رئیسجمهوری دوران هفتم و هشتم کشور وجود نداشته است.»