شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران
شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران
اقتصادنیوز: رییس مجلس شورای اسلامی گفت: قانون حجاب با ابلاغیه کتبی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بر اساس تصمیمی که در جلسه رسمی شعام با حضور تمام اعضا گرفته شد، متوقف شد تا در نهایت اصلاحات دولت مدنظر قرار گیرد.
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: قانون حجاب با ابلاغیه کتبی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بر اساس تصمیمی که در جلسه رسمی شعام با حضور تمام اعضا گرفته شد، متوقف شد تا در نهایت اصلاحات دولت مدنظر قرار گیرد.
رئیس مجلس اعلام کرد ابلاغ قانون فعلی حجاب بر اساس تصمی شعام با حضور تمام اعضا متوقف شده است رئیس مجلس اعلام کرد ابلاغ قانون فعلی حجاب بر اساس تصمی شعام با حضور تمام اعضا متوقف شده است قالیباف در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: حجاب پیش از تصویب قانون فعلی نیز قانون داشته و خلأ قانونی در این زمینه وجود ندارد، حال قرار بوده که قانونی بیاید تا هم به بخش ایجابی و هم...
قالیباف در توئیتی به ابلاغیه کتبی شعام برای توقف قانون عفاف و حجاب اشاره کرد.
مجلس دوازدهم در سال اول فعالیت خود اقدامات و مصوبات متعددی داشت که مهمترین آنها را در سال 1403 مرور کردیم.
اقتصادنیوز: محمد باقر قالیباف تاکید کرد: در قانون فعلی گشت ارشاد به طور کامل حذف شده است.
محمد باقر قالیباف تاکید کرد: در قانون فعلی گشت ارشاد به طور کامل حذف شده است.
محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی از اصلاح قانون عفاف و حجاب خبر داد و تاکید کرد: در قانون فعلی گشت ارشاد به طور کامل حذف شده است.
محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی از اصلاح قانون عفاف و حجاب خبر داد و تاکید کرد: در قانون فعلی گشت ارشاد به طور کامل حذف شده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: قانون حجاب با ابلاغیه کتبی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بر اساس تصمیمی که در جلسه رسمی شعام با حضور تمام اعضا گرفته شده، متوقف شده است تا در نهایت اصلاحات دولت مدنظر قرار گیرد.
رئیس مجلس گفت: قانون حجاب با ابلاغیه کتبی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بر اساس تصمیمی که در جلسه رسمی شعام با حضور تمام اعضا گرفته شده، متوقف شده است.
رئیس مجلس گفت: قانون حجاب با ابلاغیه کتبی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بر اساس تصمیمی که در جلسه رسمی شعام با حضور تمام اعضا گرفته شده، متوقف شده است.
دولت مسعود پزشکیان در شرایطی سال 1403 را به پایان میرساند که بخش زیادی از وعدههایی که به هوادارانش داده بود ناتمام مانده است و ناگزیر است تا برای راضی نگه داشتن آنها، لااقل بخش از وعدههایش را در سال 1404 با جدیت بیشتری پیگیری کند.
محمد باقر قالیباف رئیسمجلس قصد ندارد با سوپرتندروها در یک جبهه قرار بگیرد. او ترجیح میدهد تا راه میانه را انتخاب کند و منتظر بماند.
قائممقام حزب اتحاد ملت گفت: «رفع حصر آقای کروبی هر چند دیرهنگام و ناقص بهدلیل تداوم حصر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، خبر خوب پایان سال بود که وعده چند ماه پیش آقای پزشکیان در کنفرانس مطبوعاتیاش را محقق کرد. البته امیدوارم این خبر دقیق، کامل و بدون هیچگونه تغییر در آینده باشد.»
با توجه به سرمایهگذاریهای انجامشده و اهمیت کاهش وابستگی به واردات تلفن همراه هوشمند، ضروری است که تعیین تکلیف این موضوع با سرعت بیشتری انجام شود.