شکاف بین وزارت ورزش و شرکت نگهداری اماکن ورزشی
به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی که از آن به عنوان «حیات خلوت» ورزش یاد می شود، به واسطه بسیاری از تصمیمات بی سابقه مدیریتش در رابطه با فدراسیون ها و حتی سرخابی ها طی ماه های اخیر محلی برای عرض اندام شده بود و انتقادات زیادی را متوجه خود ساخته بود امروز خود با چالش درونی مواجه شده است که صندلی مدیریت و جابه جایی روی آن دلیلش به حساب می آید؛ موضوعی که از «احتمال و شاید» به «قطعیت» نزدیک تر شده است.
این در حالی است که مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی همچنان در حال انجام اقداماتی است که حیات مدیریتی اش را نشان می دهد به خصوص با احکامی که برای زیر مجموعه های خود صادر کرده است.
علیرضا عاصم یوسفی امروز چهارشنبه طی حکمی سرپرست مجموعه ورزشی انقلاب را منصوب کرد. هفته گذشته او برای ورزشگاه آزادی و مدیریتش حکم صادر کرده بود. به نظر می رسد اما این احکام آخرین احکامی باشد که وی در ساختمان شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و به عنوان مدیرعامل این شرکت صادر کرده است!
علیرضا عاصم یوسفی اولین فردی بود که در دوره تصدی وزارت ورزش توسط حمید سجادی و با حکم او وارد چارت مدیریتی این وزارتخانه شد. در واقع جابه جایی سجادی به عنوان وزیر ورزش دولت سیزدهم با شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و معرفی عاصم یوسفی به عنوان سرپرست جدید شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی (20 شهریورماه 1400) آغاز شد.
این حکم اتفاقا به واسطه پیشینه غیر ورزشی عاصم یوسفی انتقاداتی را متوجه وزیر تازه راه یافته به ورزش کرد با این حال چهار ماه بعد (14 دی ماه 1400) حکم صادر شده از سرپرستی به مدیریت تغییر کرد. این در حالی است که پیش از آن برخی سخت گیری های شرکت توسعه در رابطه با فدراسیون های ژیمناستیک و چوگان و حتی رد پای ایجاد شده در لیگ برتر فوتبال که تاخیر در آغاز دیدار دو تیم پرسپولیس و نفت یکی از آنها بود، انتقاداتی را متوجه این شرکت کرده بود و حتی آنها را رو در روی هم قرار داده بود.
بعد از آن هم مشابه این چالش ها برای دیگر فدراسیون ها ایجاد شد مانند تنیس و واگذاری زمین هایش در مجموعه انقلاب و حتی مشکلاتی که در رابطه با ورزشگاه آزادی و مدیریت احمد مددی در این ورزشگاه ایجاد شد، فردی که دو هفته پس از استعفا از مدیریت استقلال از خودِ عاصم یوسفی حکم گرفت، اتفاقا این انتصاب انتقادات زیادی را به همراه داشت و در نهایت هم به برکناری او (مددی) منجر شد.
در جریان تمام این اتفاقات نادر و مسیر پرفراز و نشیب ایجاد شده برای فیصله دادن دعواهای ایجاد شده، وزارت ورزش هیچ واکنشی نداشت جز اینکه تماشاگر دعوای خودی ها باشد. حتی وقتی فدراسیون وزنه برداری هم در آستانه برگزاری لیگ گرفتار پلمپ سالن خود شد.
به نظر می رسد اما مجموع همه این اتفاقات که در تاریخ شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی بی سابقه بوده است چالشی میان این شرکت و وزارت ورزش ایجاد کرد که به مرور عمیق و عمیق تر شد تا آنجا که به تعیین مدیری جدید برای این شرکت منجر خواهد شد.
البته این موضوعی است که طی ماه های گذشته هم مطرح بود اما امروز به حدی جدی تر شده که حتی از گزینه ای مانند مهیار عسگریان هم به عنوان گزینه جدید یاد می شود.
خبرنگارما کسب اطلاع کرده که بزودی جابه جایی در شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی ایجاد می شود که اگر چنین شود یعنی عمر مدیریت عاصم یوسفی در این شرکت 15 ماه می شود در حالیکه حسن کریمی مدیرعامل پیشین شرکت توسعه دوره ای 44 ماهه داشت.