یک‌شنبه 18 مرداد 1405

شکست آرسنال در لندن مقابل زنبورهای بوندس لیگا

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
شکست آرسنال در لندن مقابل زنبورهای بوندس لیگا

دورتموند در یک بازی دوستانه در خانه آرسنال موفق شد تیم میکل آرتتا را 3-2 شکست دهد.

دورتموند در دیداری تدارکاتی در ورزشگاه امارات موفق شد آرسنال، قهرمان انگلیس، را با نتیجه 3-2 شکست دهد؛ اما بیشتر از نتیجه این مسابقه تدارکاتی، نمایش درخشان کنستانتینوس کارِتساس، خرید جدید و 18 ساله زنبورها، توجه‌ها را به خود جلب کرد. این ستاره جوان یونانی در نخستین بازی خود با پیراهن دورتموند، یک گل فوق‌العاده به ثمر رساند تا شروعی رویایی در تیم جدیدش داشته باشد.

همه نگاه‌ها در آلمان در این روزها به احتمال انتقال سعید المَلا، ستاره 19 ساله کلن، به دورتموند است، اما امروز یک ستاره کوچک یونانی در اولین حضورش با پیراهن زرد و مشکی حسابی درخشید. کارِتساس که با انتقالی 30 میلیون یورویی از خنک به دورتموند پیوسته، در دیدار دوستانه مقابل آرسنال در ورزشگاه امارات که کاملاً پر از تماشاچی شده بود، خیلی زود نشان داد چرا مدیران دورتموند برای جذب او چنین مبلغی هزینه کرده‌اند.

این بازیکن 18 ساله در دقیقه 29 یکی از زیباترین گل‌های بازی را به ثمر رساند. کارِتساس پس از یک حرکت تهاجمی زیبا، در فاصله 16 متری دروازه صاحب توپ شد و با پای چپ قدرتمندش، توپ را به شکلی تماشایی به گوشه سمت چپ دروازه فرستاد تا دورتموند 2-0 پیش بیفتد.

نمایش خوب کارِتساس هواداران دورتموند را بیش از پیش برای آغاز فصل آینده امیدوار کرد. او پس از پایان نیمه اول از زمین خارج شد و جای خود را به کارنی چوکوئمکا داد.

دورتموند بازی را مقابل قهرمان انگلیس خوب آغاز کرد و خیلی زود به گل رسید. ساموئله ایناسیو در دقیقه 7 در موقعیتی مناسب قرار گرفت و با خونسردی توپ را وارد دروازه آرسنال کرد تا زنبورها 1-0 جلو بیفتند.

آرسنال پس از دریافت گل حملات شدیدی روی دروازه دورتموند انجام داد و همچنان خطرناک بود. تلاش‌های شاگردان میکل آرتتا در دقیقه 54 نتیجه داد و اتان نوانری موفق شد یکی از گل‌های خورده را جبران کند تا اختلاف به حداقل برسد.

اما دورتموند چهار دقیقه بعد دوباره اختلاف را به دو گل رساند. جوآن گادو در دقیقه 58 گل سوم تیمش را به ثمر رساند تا نتیجه 3-1 شود.

آرسنال اما دست از تلاش نکشید و فشار حملات خود را ادامه داد. ویکتور گیوکرس در دقیقه 69 از روی نقطه پنالتی موفق شد دومین گل آرسنال را به ثمر برساند تا توپچی‌ها بار دیگر به بازگشت امیدوار شوند.

اما دورتموند موفق شد برتری خود را تا پایان حفظ کند و در نهایت در یک بازی تدارکاتی جذاب، آرسنال را در ورزشگاه امارات با نتیجه 3-2 شکست دهد.

جالب اینکه دو تیم بعد از پایان بازی پنالتی هم زدند. در ضربات پنالتی، آرسنالی‌ها هر 5 پنالتی خود را گل کردند ولی برای دورتموند ماتیاس آلبرت یک پنالتی از دست داد تا پنالتی‌ها 5-4 به سود آرسنال به پایان برسد.