چهارشنبه 18 تیر 1404

شکست نروژ مقابل سامورایی‌ها در جام جهانی فوتبال زنان

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
شکست نروژ مقابل سامورایی‌ها در جام جهانی فوتبال زنان

به گزارش خبرگزاری فارس، در دومین دیدار مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی فوتبال زنان امروز ژاپن مقابل نروژ قرار گرفت.

سامورایی‌ها که قهرمانی جام جهانی 2011 را در کارنامه دارند به قدرت‌نمایی خود در این دوره از مسابقات ادامه دادند و توانستند با غلبه بر حریف اروپایی خود راهی مرحله یک چهارم نهایی شوند.

ژاپن امروز نروژ را با نتیجه 3 بر یک شکست داد تا یک گام دیگر رو به جلو حرکت کند. انگن در دقیقه 15 برای ژاپن گلزنی کرد اما نروژ در دقیقه 20 توسط ریتن بازی را به تساوی کشاند.

ریسا شیمیزو بازیکن وستهام یونایتد در دقیقه 50 گل مهمی را به ثمر رساند تا تیمش بار دیگر از حریف پیش بیفتد. وی به اولین بازیکن تاریخ وستهام تبدیل شد که در جام جهانی زنان گل زده است. میازاوا نیز در دقیقه 81 گل سوم سامورایی‌ها را وارد دروازه نروژ کرد تا این تیم 3 بر یک برنده از زمین خارج شود. نکته جالب اینکه این بازی کارت زرد نداشت.

حریف ژاپن در این مرحله برنده دیدار آمریکا و سوئد خواهد بود. در دیگر دیدار امروز اسپانیا با نتیجه 5 بر یک سوئیس را شکست داد و به یک چهارم نهایی صعود کرد.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید جام جهانی فوتبال زنان برتری ژاپن مقابل نروژ صعود ژاپن به یک چهارم جام جهانی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است