شیراز
شیراز
پدافند هوایی ملارد در چندین نقطه به ویژه لمآباد فعال شد و به مقابله موفق با ریزپرنده های متخاصم پرداخت.
استاد دانشگاه زبانهای خارجی تاجیکستان گفت: مطمئنم که این جنگ به پیروزی نور بر ظلمات، با غلبه ایران خاتمه مییابد و جهانیان بار دیگر به فرهنگ صلح آفرینی و سازندگی مردم ایران ایمان میآورند.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نیویورک اعلام کرد: عدم اقدام شورای امنیت در این مقطع حساس، مصداق بارز چشمپوشی از مسئولیتهای بنیادین این شورا و خیانتی سنگین به اصول اساسی منشور ملل متحد خواهد بود.
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل با انتقاد از سکوت آژانس بین المللی انرژی اتمی دربرابر حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران، خواستار پایان انفعال این نهاد شد و گفت: شورای امنیت نقض حاکمیت ایران و هدف قرار دادن تأسیسات هستهای تحت پادمان ما را بهصراحت محکوم کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد: سایت پدافند هوایی "ماغر" در شهرستان بهمئی هدف قرار گرفت.
عراقچی گفت: مردم کشور من در پس حملات غافلگیرکننده اسرائیل، کشته و مجروح شدند.
پدافند هوایی شیراز در بعضی از، نقاط این شهر فعال شده و در حال درگیری با اهداف متخاصم و هواگردهای رژیم صهیونیستی است.
در پی حوادث اخیر، جمعی از پزشکان و کادر درمان کشور داوطلبانه برای کمک به مجروحان اعلام آمادگی کردهاند.
نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز گفت: می دانیم این جنگ یعنی نبرد با دشمن صهیونی و حامیان آن پایانی جز شکست دشمن و پیروزی جبهه حق نخواهد داشت
مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس گفت: آتشسوزی امروز 29 خرداد 1404 در سطح ارتفاعات و مراتع سبزپوشان شیراز رخ داد که با اقدامات فوری و با تلاشِ نیروهای امدادی، مردم محلی و دوستداران طبیعت مهار شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس گفت: آتشسوزی امروز 29 خرداد 1404 در سطح ارتفاعات و مراتع سبزپوشان شیراز رخ داد که با اقدامات فوری و با تلاشِ نیروهای امدادی، مردم محلی و دوستداران طبیعت مهار شد.
یک فوقتخصص کودکان میگوید، تقریباً هیچ نوزادی که به بیمارستان مراجعه کرده است، علایم حیاتی نداشته یا با شدت جراحت بعد از چند روز از دست رفته است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس از مهار آتشسوزی در مراتع و جنگلهای جنوب غرب شیراز (سبزپوشان) خبر داد.
مهدی قایدی استوری جدیدی منتشر کرد.
ساعتی پیش صدای انفجار در میدان شهدای شیراز سبب نگرانی مردم شد، اما ماجرا چه بود؟