شیراز
شیراز
شیراز - سرمربی تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز با اشاره به اینکه تیم فجر باید با ارائه فوتبال لذتبخش تماشاچیان را سر ذوق بیاورد، گفت: هدف بازی باکیفیت و تاکتیکی است.
شیراز - سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: تلاش کردیم نقاط ضعف تیم را پوشش داده و امیدواریم عملکرد بهتری نسبت به بازی قبل داشته باشیم.
شیراز - ثمینه باغچهبان، نامی که با عشق، امید و تلاش برای کودکان این سرزمین گره خورده زندگی خود را وقف آموزش و پرورش کودکان، بهویژه کودکان ناشنوا و نیازمند کرد.
اقتصادنیوز: هر یک با لبخندی پت و پهن که بیشتر از هر چیز حتی بیشتر از حس خوشحالی، دندانهای لمینتشده با رنگ سفید یخچالی یا هالیوودی براق از میانش پیداست وارد کافهای در شمال شهر میشوند. برای بعضیشان این تجربه دست اول از ایونت (رویداد)کافهای است، اما برای بعضی دیگرشان تکرار چندباره تفریحیترند که هنوز دلشان را نزدهاست.
شیراز - رئیس کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در صفحه توئیتر خود نوشت: کشورهای عربی باید از انفعال و بیانیهخوانی دست بردارند، عزت ایران به دلیل حمله به اسرائیل است.
اقتصادنیوز: واحد تجاریای که در بازار بزرگ تهران فشن شو خلاف اخلاق و عفت عمومی برگزار میکرد، پلمب شد.
محمدرضا حسینی به آلومینیوم اراک پیوست تا بار دیگر شاگرد مجتبی حسینی شود.
باشگاه آلومینیوم اراک با بازیکن پیشین تیمهای سپاهان، ذوبآهن و نساجی قرارداد بست.
براساس اعلام راهآهن در حال حاضر در مسیرهای تهران - شیرگاه، تهران - کاشان، تهران - همدان و مثلث طلایی اصفهان، شیراز و یزد قطارهای گردشگری وجود دارد.
ثمینه باغچهبان که به دلیل خدماتش لقب «مادر ناشنوایان ایران» را گرفته بود، امروز در 98 سالگی چشم از جهان فروبست.
کتابهای آموزش زبان فارسی بنیاد سعدی با ترجمه ترکی استانبولی در ترکیه منتشر، و با همکاری ناشران معتبر، وارد بازار نشر ترکیه شد.
شیراز - بلیتفروشی دیدار تیمهای فجر شهید سپاسی شیراز و ذوبآهن اصفهان در چارچوب هفته چهارم رقابتهای لیگ برتر فوتبال در فصل 1404-1405 آغاز شد.
اسامی تیمهای داوری برای قضاوت در هفته چهارم لیگ برتر فصل جاری مشخص شد.
اسامی تیم های داوری برای قضاوت در هفته چهارم لیگ برتر فصل جاری مشخص شد.