صادرات ایران
صادرات ایران
تهران - ایرنا - وزیران بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه امروز هیات دولت از تهیه پروتکلهای بهداشتی برای برگزاری مراسم سوگواری در محرم و برپایی آزمونهای سنجش گزارش ارائه کردند.
هیئت دولت، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از همکاری نهادها و مراکز حوزوی و فرهنگی در تهیه پروتکل های بهداشتی برای برگزاری مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) گزارش داد.
تهران - ایرنا - اتاق بازرگانی تهران گزارش داد: واردات کشورمان در سه ماه نخست امسال به 7.6 میلیارد دلار کاهش یافت که نسبت به مدت مشابه پارسال افت 26.8 درصدی داشته است.
تهران - ایرنا - نگاهی به روابط تجاری ایران طی 17 سال (از 1380 تا 1397) از الگوی خاصی در حوزه صادرات نفتی و غیرنفتی حکایت دارد؛ الگویی نامتقارن از نظر شراکت تجاری که در آن تعداد کمی از کشورها سهم بالا و تعداد زیادی از آنها سهمی بسیار اندک در تجارت با ایران دارند.
رئیس جمهور گفت: مزاحمت برای هواپیمای مسافربری ماهان مصداق بارز تروریسم هوایی است و سازمان ایکائو باید واکنش نشان دهد.
ایران در سه ماهه نخست امسال رقمی معادل 6.4 میلیارد دلار صادرات و 7.6 میلیارد دلار واردات داشته که بر این اساس رقم کل تجارت در فصل بهار به 14 میلیارد دلار رسیده است.
تهران - ایرنا - شاخص کل در بازار بورس امروز (سهشنبه) هفت هزار و 221 واحد رشد داشت که در نهایت این شاخص به رقم یک میلیون و 941 هزار واحد رسید.
امروز (7 مرداد) بازار سرمایه کار خود را با رشد 27 هزار واحد آغاز کرد.
بر اساس پیشبینی سازمان توسعه تجارت، طی سال جاری صادرات کالاهای پتروشیمی و میعانات گازی بیشترین سهم را در صادرات غیر نفتی ایران به 15 کشور همسایه در اختیار خواهد داشت.
رونمایی از محدودیت جدید وام ودیعه، معاملات ملک با قصد تبدیل دارایی افزایش یافت و ریزش نرخ دلار به سود نوسانگیران تمام شد، سایر موضوعات اقتصادی مهم امروز روزنامهها است.
تهران - ایرنا - شاخص کل در بازار بورس امروز (دوشنبه) 12 هزار و 141 واحد افت داشت که در نهایت این شاخص به رقم یک میلیون و 933 هزار واحد رسید.
درحالی که نخستین ETF باقی مانده سهم دولت در سه بانک و سه بیمه عرضه شد و از بازدهی قابل توجهی برخوردار بود، آخرین اخبار حاکی از آن است که دومین ETF که متشکل از شرکت های پالایش نفت تبریز، پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت اصفهان و پالایش نفت تهران است، تا آخر ماه جاری عرضه می شود.