صادرات 1.5 میلیون تن میوه و سبزی تازه در 4 ماه
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو محمود بازاری اظهار داشت: توسعه صادرات محصولات کشاورزی طی برنامههای پنج ساله توسعه به عنوان یکی از بخشهای مهم اقتصادی کشور مورد توجه و اهتمام وزارت صمت قرار داشته و کماکان در صدر برنامههای حمایتی این وزارتخانه است. وی افزود: تامین امنیت غذایی مردم و کمک به تأمین منابع ارزی مورد نیاز کشور از محل تولیدات متنوع بخش کشاورزی از مهمترین و ارزندهترین...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو محمود بازاری اظهار داشت: توسعه صادرات محصولات کشاورزی طی برنامههای پنج ساله توسعه به عنوان یکی از بخشهای مهم اقتصادی کشور مورد توجه و اهتمام وزارت صمت قرار داشته و کماکان در صدر برنامههای حمایتی این وزارتخانه است.
وی افزود: تامین امنیت غذایی مردم و کمک به تأمین منابع ارزی مورد نیاز کشور از محل تولیدات متنوع بخش کشاورزی از مهمترین و ارزندهترین دستاوردهای بخش کشاورزی و بهرهبرداران پرتلاش این حوزه طی سالهای طولانی است.
مدیرکل دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی سازمان توسعه تجارت ایران گفت: توسعه صادرات محصولات کشاورزی طی برنامههای پنج ساله توسعه به عنوان یکی از بخشهای مهم اقتصادی کشور مورد توجه و اهتمام وزارت صمت قرار داشته و کماکان در صدر برنامههای حمایتی این وزارتخانه است.
وی افزود: به منظور فعال شدن بیش از پیش ظرفیتهای بالفعل این بخش و تسهیل شرایط تولید و بازاررسانی محصولات کشاورزی برای کمک به اشتغال و بهرهوری اقتصادی این حوزه نیازمند تجهیز و توسعه زیرساختهای صادراتی هستیم.
بازاری بیان کرد: نگهداری و حمل استاندارد محصولات کشاورزی از مبداء مناطق تولید تا تحویل کالا به مصرفکننده نهایی این اقلام از مهمترین دغدغههای وزارت صمت برای حمایت از تولیدکننده و مصرفکننده و جلوگیری از افزایش ضایعات و خسارت محصولات است که در حوزه صادرات یکی از مهمترین برنامهها تعیین مبادی تولید و همچنین مبادی مرزی خروج محصولات صادراتی بخش کشاورزی جهت ایجاد زیرساختهای نگهداری و انبارش موقت محصولات فسادپذیر است که با هماهنگی دستگاههای اجرایی در دست پیگیری است.
مدیرکل دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: صادرات بیش از 1.5 میلیون تن محصولات تازهخوری اعم از میوه و سبزیجات طی دوره 4 ماهه نخست سال جاری به کشورهای هدف نشان از قابلیتهای کمنظیر بخش کشاورزی کشورمان است که باید الزامات مورد نیاز با اقدام و کمک دستگاههای متولی و مسئول به ویژه در امر حمل و نقل و زیرساختهای لجستیکی برای تجهیز ناوگان حمل سرد و ایجاد زیرساختها در بخش تولید و صادرات عملیاتی شود.