یک‌شنبه 11 آبان 1404

صالحی: معاون هنری پیش از جشنواره‌های فجر معرفی می‌شود

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
صالحی: معاون هنری پیش از جشنواره‌های فجر معرفی می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اداره شدن معاونت هنری با سرپرست اعلام کرد که گزینه نهایی این معاونت در فرصت مناسب و پیش از برگزاری جشنواره‌های فجر معرفی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از برنا، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره وضعیت معاونت هنری که در دو ماه اخیر با سرپرست اداره می‌شود، اظهار کرد: طبعا این قضیه دنبال می‌شود و اینکه دو ماه شده یا نه باید خودتان تقویم را چک کنید.

وی ادامه داد: در فرصت مطلوب و قبل از جشنواره‌های فجر حتما گزینه مورد نظر را برای معاونت هنری اعلام خواهیم کرد.

پس از برکناری نادره رضایی، نخستین معاون امور هنری دولت چهاردهم که در آبان‌ماه 1403 با حکم سید عباس صالحی به این سمت منصوب شده بود، این معاونت تاکنون با سرپرست اداره می‌شود. رضایی نخستین زنی بود که در ساختار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این جایگاه رسید اما پس از حدود 10 ماه فعالیت، در 17 شهریور 1404 جای خود را به محمدمهدی احمدی داد که با حفظ سمت مشاور عالی وزیر و رئیس حوزه ریاست، سرپرستی معاونت هنری را برعهده گرفت.

اکنون با اظهارات تازه وزیر، به نظر می‌رسد تکلیف نهایی این معاونت تا پیش از برگزاری جشنواره‌های فجر مشخص خواهد شد.

242243

کد خبر 2137070