صدا و سیما
صدا و سیما
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حتماً عده ای هستند که معارض این موضوع هستند و با حجاب دشمنی می کنند که باید با آنان برخورد قضائی و قهری داشته باشیم. غافل نشوید که آموزش و پرورش و صدا و سیما در اینجا مهم هستند و دستگاه های فرهنگی نیز وظیفه دارند.
عباسعلی کدخدایی، درباره امکان دادگاهی کردن ترامپ و به دادگاه کشاندن دیگر مقامات امریکایی که دستور ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را صادر کردند گفت: این امکان وجود دارد و در حال پیگیری است. وی همچنین از ارائه کیفر خواست ترور شهید سلیمانی به دادگاه خبر داد.
محمد باقر قالیباف گفت: موضوع مربوط به حجاب قبل از اینکه بحث قضائی و جرم انگاری داشته باشد یک بحث فرهنگی، اجتماعی، شرعی و یک بحث فلسفی است.
قالیباف بیان کرد: یک فوریتی شدن لایحه حجاب به معنای آن نیست که مجلس برای این موضوع اولویتی قائل نیست، بلکه موضوع عفاف و حجاب از اولویت زیادی برخوردار است.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس حتماً در بررسی لایحه عفاف و حجاب از نخبگان در دانشگاه ها و حوزه علمیه و دلسوزان نظام کمک می گیرد.
فارس نوشت: رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست هماندیشی پیرامون لایحه عفاف و حجاب گفت: مقوله عفاف و حجاب را باید با دقت، پختگی و جامعیت کامل پیش ببریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی در نخستین نشست هم اندیشی بررسی لایحه عفاف و حجاب، گفت: مقوله عفاف و حجاب را باید با دقت، پختگی و جامعیت کامل پیش ببریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع عفاف و حجاب از اولویت های اول جامعه امروز ماست و مجلس در بررسی لایحه حجاب از نظر نخبگان استفاده خواهد کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در نخستین نشست هم اندیشی بررسی لایحه عفاف و حجاب، گفت: مقوله عفاف و حجاب را باید با دقت، پختگی و جامعیت کامل پیش ببریم.
استادیار دانشگاه درخصوص توجهات اخیر به حواشی پیرامون ازدواج محدرضا گلزار و ترند شدن آن گفت: «اخبار مربوط به سلبریتیها همواره مورد توجه افکار عمومی قرار دارد و موضعگیریها، سبک زندگی و اظهارنظرهایشان حساسیت همگان را برمی انگیزد. اهمیت یافتن سلبریتیها را باید در متن و زمینه تغییراتی که در سالهای اخیر تجربه کردهایم درک کرد.
حجتالاسلام محمدمهدی ماندگاری، استاد حوزه و کارشناس مذهبی صدا و سیما در «محفل معارفی حرم حضرت معصومه قم» به سخنرانی پرداخت.
عادل فردوسی پور در جدیدترین قسمت از برنامه "فوتبال 360" از دلتنگی اش برای گزارش فوتبال گفت.
شعله رزمجو در سن 33 سالگی با امید قالیباف که 12 سال از او بزرگتر است ازدواج کرد.
وقوع دو قتل دلخراش در ایذه و در زادروز کیان پیرفلک، بار دیگر وجدان عمومی جامعه را آزرد و درگیر ابعاد مختلف آن کرد.